Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek hogy tetszik a tattoo...

Nektek hogy tetszik a tattoo choker? Érdemes megvenni, mert nem mindenkinek áll jól?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, bár mostanában nagyon felkapott cucc lett. Szerintetek jól állna egy barna hajú (kiengedett haj) alacsonyabb lányon? Tudom, hogy nem magasságtól függ, de akkor is. Mert van olyan akinek egyáltalán nem áll jól.
2015. nov. 21. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Régen is felkapott volt, akkor sem állt jól sok embernek.
2015. nov. 21. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:
most ez a menő: [link]
2015. nov. 21. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Jaj...ez már a 90-es években is gáz volt. Szerintem baromi hülyén néz ki,függetlenül az ember külsejétől,de ha neked annyira tetszik akkor hordd.

Ha azt mondom gáz a farmer akkor többet nem veszed fel?

2015. nov. 21. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Mostanaban ha szetnezel instagramon vagy tumblr-en eleg felkapott lett, ket oldalt osszefontott hajjal nagyon jol tud kinezni, erdemes megnezni par kepet hogyan erdemes viselni
2015. nov. 21. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. mindenkinek jól áll. Nekem is van, nagyon szeretem. :)
2015. nov. 21. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!