Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fél éve csináltattam a modellk...

Fél éve csináltattam a modellkedéshez a portfóliómat, viszont hívtak hajshowra, ahol levágattam a hajamat. Csináltassak új portfóliót rövid hajjal?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
csináltass, ha megéri neked, de amúgy kár, hogy levágattad. hosszú hajjal több fotózásra hívnának.
2010. máj. 14. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
csináltass uj porfóliót.de több hajshowra nemkéne menned.(!) de nem igaz h hosszabb hajjal több ajánlatot kapnál. 21.század embereek:D:D
2010. máj. 14. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
hát dehogynem abból sokkal több mindent kitudnak hozni 21.század ide vagy oda
2010. máj. 15. 10:57
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Ha úgy gondolod, hogy megéri neked, vagy tényleg komolyan szeretnél vele foglalkozni akkor mindenképpen csináltass új portfóliót rövid hajjal is.

A hajhossz amúgy nem feltétlenül befolyásolja, hogy mennyi munkát kapsz, ami fontosabb, hogy ne legyen (vagy legalábbis természetellenes, vagy többféle színre ne legyen) festve a hajad.

Nem javasolnám, hogy több hajshowra menj, hiszen ott sokszor káros anyagokat alkalmaznak és az is előfordulhat, hogy kopaszra kell levágni egyszer, ami szerintem neked sem érné már meg, akármennyit is fizetnek és úgy tudom itthon ezt sem fizetik meg.

Hajrá!

2010. nov. 3. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!