Ezek alapján mit gondoltok rólam?
Szerintetek milyen vagyok a leírtak alapján? 👇👇
14L
Festett haj
Minden hónapban csináltatom a körmeimet (s,m méret )
Minden hónapban megyek kozmetikushoz
Sminkelem magam
Járok magassarkúban legkisebbtől a legnagyobb sarkúig mindegyikben tudok menni hétköznapokon is viselek de nem 20centiset !
Nem vagyok beképzelt nagyon sok baratom van.:)
Elképesztőnek tartom, hogy a szüleid mindezt fizetik neked 14 évesen. És hogy a suliban ezért nem szólnak (lehet hogy én vagyok "öreg" de nálunk még a gimiben sem lehetett az embernek műkörme, általánosban pedig mind a festett haj, mind a magassarkú, a hajfestés és a smink is tilos volt.)
Igazából a kozmetikus az egyetlen, amit megértek, a többit feleslegesnek és soknak tartom egy 14 éves lány esetében. Őszintén szólva az jutott eszembe, amikor esténként látom a sok kikent-kifent kistinit a városban, akik a gyerekarcukon 2 kiló vakolattal, magassarkúkban botladozva a világ istennőinek hiszik magukat. Majd kinövik.
14L ---> ez változik
festett haj---> nekem is az volt már ennyi idősen is. azóta is festem. de már csak alul.
köröm---> szerintem a legnagyobb pénzkidobások egyike, teljesen idegen, felesleges, csúnya...
kozmetikus---> ha szükséges, akkor teljesen oké (bőrproblémák stb), de egyébként felesleges.
smink---> hát erre majd olyan 20évesen rájössz, hogy elcseszted a bőrödet. megcsúnyul tőle. még fiatal vagy, és biztosan szép is az arcod. feleslegesnek tartom. alkalomra mehet, de ne minden nap.
magassarkú--->suliba? minek?? jézusom.
nem vagy beképzelt---> ne is légy az.
sok a barátod---> maradjanak is mindig veled!
ennyi.
23L
14 évesen, ha így mentem volna az utcán, az anyám elszégyelte volna magát. Műkörmöm is azóta van, amióta keresőképes vagyok, festett haj úgyszint. Nem értem, hogy a te korodban miért van erre szükség, és miért nem vagy addig gyerek, ameddig teheted.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!