Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezek alapján mit gondoltok rólam?

Ezek alapján mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen vagyok a leírtak alapján? 👇👇

14L

Festett haj

Minden hónapban csináltatom a körmeimet (s,m méret )

Minden hónapban megyek kozmetikushoz

Sminkelem magam

Járok magassarkúban legkisebbtől a legnagyobb sarkúig mindegyikben tudok menni hétköznapokon is viselek de nem 20centiset !

Nem vagyok beképzelt nagyon sok baratom van.:)

2017. ápr. 18. 19:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vicces lehetsz.
2017. ápr. 19. 09:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Még ha 16-17 körüli lennél azt mondanám hogy tuti bomba vagy. De 14 évesen nekem ez kicsit sok, ne haragudj.
2017. ápr. 19. 10:33
 13/16 Metionin ***** válasza:

Elképesztőnek tartom, hogy a szüleid mindezt fizetik neked 14 évesen. És hogy a suliban ezért nem szólnak (lehet hogy én vagyok "öreg" de nálunk még a gimiben sem lehetett az embernek műkörme, általánosban pedig mind a festett haj, mind a magassarkú, a hajfestés és a smink is tilos volt.)

Igazából a kozmetikus az egyetlen, amit megértek, a többit feleslegesnek és soknak tartom egy 14 éves lány esetében. Őszintén szólva az jutott eszembe, amikor esténként látom a sok kikent-kifent kistinit a városban, akik a gyerekarcukon 2 kiló vakolattal, magassarkúkban botladozva a világ istennőinek hiszik magukat. Majd kinövik.

2017. ápr. 19. 11:05
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

14L ---> ez változik

festett haj---> nekem is az volt már ennyi idősen is. azóta is festem. de már csak alul.

köröm---> szerintem a legnagyobb pénzkidobások egyike, teljesen idegen, felesleges, csúnya...

kozmetikus---> ha szükséges, akkor teljesen oké (bőrproblémák stb), de egyébként felesleges.

smink---> hát erre majd olyan 20évesen rájössz, hogy elcseszted a bőrödet. megcsúnyul tőle. még fiatal vagy, és biztosan szép is az arcod. feleslegesnek tartom. alkalomra mehet, de ne minden nap.

magassarkú--->suliba? minek?? jézusom.

nem vagy beképzelt---> ne is légy az.

sok a barátod---> maradjanak is mindig veled!

ennyi.

23L

2017. ápr. 19. 11:25
 15/16 anonim ***** válasza:
88%

14 évesen, ha így mentem volna az utcán, az anyám elszégyelte volna magát. Műkörmöm is azóta van, amióta keresőképes vagyok, festett haj úgyszint. Nem értem, hogy a te korodban miért van erre szükség, és miért nem vagy addig gyerek, ameddig teheted.

20/L

2017. ápr. 20. 21:50
 16/16 anonim ***** válasza:
29%
40 fölött vagyok, soha nem volt műkörmöm, soha nem volt festett hajam, egyikre sincs szükségem és enélkül is gyönyörű vagyok.
2017. ápr. 20. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!