Milyen embernek gondoltok a kezirasom alapjan?
Lany vagy fiu, kb mennyi idos, es tulajdonsagok
(Nem lenyeges a szoveg, eppen a torilecke volt lefotozva mert oda kellett adjam egy osztalytarsamnak. Hozzatennem, hogy utalom a torit, bar az irasomon nem sokat valtoztat)
Szerintem te fiú vagy.Már az írásodból kivéve mert eléggé trehanyul írsz.(Nem rosszindulatból írom :-D )Csak a lányok sztem kissé szebben írnak,és kevesebb áthúzással mint egy fiú.Kb 15 lehetsz.Nagyszájú,vagány és minden roszban ott lehetsz szerintem.:-D
De mostmár kiváncsi vagyok milyen fajta vagy:-D Írd majd ide azért.:-D
Fiú vagy. Az írásod még kiforratlan, és törit tanulsz, tehát szerintem te 13-14 éves fiú lehetsz. A tulajdonságok? Hanyagul írsz, de mégis írsz. Tehát tanulsz, sőt, oly annyira, hogy még el is kérik tőled a leckét, csak sietsz, és nem foglalkozol a külalakkal, nem érdekel mások véleménye. Sietve írsz, és nem szereted az olyan tantárgyakat, ahol sokat kell írnod. Tehát te inkább a reál tantárgyakat szereted, mint pl a matek, és a humán tantárgyakat kevésbé, mint pl a töri vagy az irodalom.
Üdv:
Egy átlagos srác.
Koszonom a velemenyeket, meg johetnek a talalgatasok, es meg egy kis "segitseget" hoztam:fizika (csak azert mert valoban realos vagyok es lassatok szamokat is tolem):
Na jo, akkor most elmondom:
12,5 eves lany vagyok
Jo tanulo (nem vagyok egos de romaniaban 9,93 az atlagom)
Realos vagyok, matek,fizika-johet, tori, roman, irodalom-eppen tudom, hogy vizsgakon tudjam, de utalom
Szetszort annyira nem vagyok, eleg sok mindent eszben tudok tartani, viszont torioran ugy erzem, azonnal elalszom...
A dolgaim nincsenek katonas rendben, ha erre gondoltatok volna a szetszortsagot :)
Bocsi ha csalodast okoztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!