Mit gondoltok rólam a kézírásom alapján?
Tudom, nem írok szépen, de bármilyen észrevétel jöhet. :) A tartalom nem lényeg, ez csak egy órai jegyzet, a tanár diktálta.
Fekete vagy, és ronda.
Na de viccen kívül... Viszonylag rendezett, de türelmetlen vagy, és ahogy látom, jobb kezes.
Köszönöm a valaszokat.
Hát azért nem mondanám, hogy minden igaz abból, amit gondoltatok. Először is lány vagyok és 20 éves (bár a jegyzet írása idején még csak 19 voltam). Valóban jobbkezes. Lassú, álmodozó típus vagyok, így nem szoktam türelmetlenkedni, csak ha nem érek rá várni, mégis muszáj (pl. vonatra váráskor, miközben otthon lenne dolgom). A rendezettség a gondolataimra és a kapcsolataimra jellemző, de mondjuk magam körül a szobámban nem tudok rendet tartani. Egy unalmas nyelvtanórán könnyen előfordulhatott, hogy máson járt az eszem. Hát ennyi. :) Még egyszer köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!