Hogyan lehetek szemüveges?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom hülyén hangzik.Tudom hogy bepárásodik meg stb.ezekre mind számítanék ha úgylenne hogy szemüveg kell,de jobban nézek ki szemüvegben mint szemüveg nélkül. Csak az a módszer van hogy aztmondom nem látok? (Amugy lenne rá pénz meg minden)
Az a titkom hogy csak normális válaszokat olvasok el;)
2017. ápr. 9. 16:17
13/16 anonim válasza:
Nyuszi vagy, kérdezel, aztán megijedsz a válaszoktól?
1. Mielőtt dioptriás szemüveget írnak, géppel megnézik a szemed, azt nem csapod be.
2. Én 50 elmúltam, a 90-es évek közepe óta számítógépen dolgozok állandóan. Nemrég kellett olvasószemüveget csináltatnom, amúgy mind a két szemem 0 dioptriás. Szóval nem rontod el akarattal.
3. Szerintem te el akarsz bújni a szemüveg mögé. De ott sem lesz jobb, nem egy tuti védelem.
14/16 anonim válasza:
tudod mennyibe kerül egy szemüveg keret? majd ha megkeresed rá a pénzt akkor vegyél magadnak. vannak amúgy olcsó divat szemüvegek is (bijou brigitteben láttam, de nem ajánlanám az ilyenek viselését) ha ronda vagy azon meg a szemüveg sem segít
15/16 anonim válasza:
Te hülye vagy :D mit meg nem adnék, ha nekem nem kéne...
16/16 A kérdező kommentje:
Uhh vaze véletlen megnyomtam a küldés gombot
2017. ápr. 17. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!