Hogyan lehetek szemüveges?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom hülyén hangzik.Tudom hogy bepárásodik meg stb.ezekre mind számítanék ha úgylenne hogy szemüveg kell,de jobban nézek ki szemüvegben mint szemüveg nélkül. Csak az a módszer van hogy aztmondom nem látok? (Amugy lenne rá pénz meg minden)
Az a titkom hogy csak normális válaszokat olvasok el;)
2017. ápr. 9. 16:17
1/16 anonim válasza:
Lehet csináltatni dioptria nélküli szemüveget is. Egyébként nem teljesen értelmetlen, vannak pl. olyanok, amik szűrik a kék fényt, ezáltal a látásodat is védik :)
2/16 anonim válasza:
Minitoros munkához csináltathatsz dioptria nélkülit
3/16 A kérdező kommentje:
Elfelejtetettem hogy olyan szemüvegse jó ami sima ablak üveg mert apám engedné ,de anyám nem és ö dönt.
2017. ápr. 9. 16:30
4/16 A kérdező kommentje:
Minden esetre köszi a válaszokat !
2017. ápr. 9. 16:31
5/16 anonim válasza:
Tehát a kamu szemüveg nem jó, ezért direkt elrontanád a látásod hogy igazit kapj? Hány éves is vagy ilyen gondolkodással, 13?
6/16 A kérdező kommentje:
Hát selytettem hogy valami ilyesmi választ fogok kapni. És igen elrontanám a szemem vagy csak azt mondanám nem látok .
2017. ápr. 9. 16:37
7/16 anonim válasza:
1. vagyok.
Ne rontsd el emiatt a látásod! Beszéld meg anyuddal, hogy vegyetek dioptria nélkülit, de kék fény szűrőset, mert szokott fájni a szemed és a fejed, ha a monitort bámulod.
8/16 anonim válasza:
Elmégy egy optikushoz, rendelsz egy szemüveget 0 dioptriával, fotogray, meg antireflex, meg UV védelem meg minden, kiválasztasz hozzá egy jó keretet, fizetsz, és kész!
9/16 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom. De amennyit ülök a gép elött meg telózok magától is elromlik xD
2017. ápr. 9. 16:40
10/16 A kérdező kommentje:
Felesleges volt ki írni xD
2017. ápr. 9. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!