Miért mondják azt hogy a vékony lányok elől hatul laposak?
Főleg a ducik
Aki vékony szerintuk nincs melle, feneke, csípője, combja stb.
Nagy általánosságban igaz, persze kivételek mindig vannak. Meg persze van, hogy piszkálásból mondják.
Szerencsére ahány ember, annyiféle ízlés, így nyugodtan le lehet sz@rni az ilyen beszólásokat. Megnyugodhatz, hogy rengeteg embernek a vékony, "lapos" csajok jönnek be.
Igen, sajnos ha egy bojlertestű nő meghízik, mindjárt Marilyn Monroenak képzeli magát:D pedig ő is vékony volt, csak nagymellű, széles csípővel.
Hogy ki mennyire formás, nem súly, hanem genetika és sport függvénye.
Sajnos a vékony lányok között többségben vannak a deszkák, akiknek alig van mellük, márpedig az nem szép. Sokkal szebb, ha van egy kis "felesleg", de cserébe nagyok a mellei. És az mennyire szörnyű, mikor egy ilyen dögös bögyös csajt rábeszélnek, hogy fogyjon le, mert jujj nem teljesen lapos a hasa, aztán a végeredmény egy kismellű deszka lesz, aki tized annyira se szexi, mint előtte.
26F
Hat nem tudom...
Mert én vasaggyal vagyok 50kilo de a mellem jo kerek, és viszonyítva nem kicsi a testemhez. A fenekem szint úgy.
Nem azt mondtam, hogy nem létezik olyan vékony lány, akinek természetes nagy mellei vannak, csak ritka. Bár nem tudom a tied mekkora, de szerintem biztos jobban néznél ki pár kiló plusszal és ezáltal nagyobb cicikkel.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!