Most megyek először kozmetikushoz és az oké hogy a formát ő megcsinálja de ha megkérdezni milyen vastag legyen akkor mit mondjak? Mennyire legyen vékony?
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 16:38
1/6 A kérdező kommentje:
és ha kiszedi és mondjuk nem tetszik van esély rá hogy visszanő vagy örökre olyan marad?
2013. máj. 16. 16:40
2/6 anonim válasza:
Én annó úgy csináltam hogy kerestem egy képet a googlen, egy nekem tetsző szemöldökről. Rátettem a telómra és azt mutattam meg neki, így nincsenek félreértések.
3/6 A kérdező kommentje:
és ha az mégsem áll jól?
2013. máj. 16. 18:02
4/6 anonim válasza:
A kozmetikusnak tudnia kell hogy mi áll jól neked :)
5/6 anonim válasza:
Amikor én mentem legelőször kozmetikushoz, ő is megkérdezte, hogy milyet szeretnék. Annyit mondtam, hogy ne legyen az a legvékonyabb. És nagyon jó lett. Ennek már egy éve és mindig hozzá megyek.
6/6 anonim válasza:
Lehet későn írok,de először kérd meg,hogy kicsit vékonyítson csak, a legtöbb kozmetikus utána megkérdezi,hogy jó-e vagy igazítson-e rajta. Csak egyszer kell kitapasztalni, és ha utána is hozzá jársz majd akkor rögtön tudni fogja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!