Fiú vagyok 18 éves. Pisze orrom van és baba arcom, és vékony vagyok. Ha levágom a hajam hülyén nézek ki, ha meg hosszú kisfiúnak. Mit tehetek h komolyan vegyenek?
hogyhogy hülyén nézel ki? a rövid haj mindíg jobb, mint a hosszú
persze az is kérdés, hogy mi a rövid meg a hosszú.. a fülre lógós hülyegyerek haj kisfiús is meg nyomi is leszel tőle
mindenképp vágasd le ha ennyire hosszú
ha nincs is borostád akk menny el jó fodrászhoz, mond el mi a bajod és az fog majd neked egy menő, divatos frizurát csinálni amivel nem leszel kisfiús.
nekem is volt ilyen bajom, de én kb 16-17 évesen inkább felszedtem vagy 5-10 kilót, levágattam a hajam fél centire és mindig hagytam egy kis borostát. rögtön nem is kértek tőlem személyit sehol, és azóta se. :)
Keress egy jó fodrászt, és mond el neki a problémát. Én hasonló gondokkal küzdök, mint te, most lett új frizurám, kapásból idősebbnek nézek ki két évvel. Így már csak öt évvel nézek ki fiatalabbnak a tényleges koromnál... :-D
23F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!