Sokak azt mondják jó nő vagyok, és a fiúzással eddig sose voltak problémáim. Viszont én egyáltalán nem érzem magam jó "suncinak" . Szerintetek, hogy lehetnék olyan vékony mint a modellek?
Neked leginkább az önbizalmaddal vannak problémák, nem pedig az alakoddal. :)
Állj mesztelenül a tükör elé, és sorolj fel magadon 5 olyan dolgot, ami nem tetszik, és 10 olyat, ami igen. :)
Hidd el, jót tesz az egódnak, nekem sikerült. :)
Ezenkívül, ha mások is azt mondják, hogy jól nézel ki miért stresszelsz? Azt írtad a fiúzással nincsenek gondok. Akkor kell ennél több?
Picit nyugodj meg, fogadd el magad úgy ahogy vagy. :))
Az első vagyok. Mennyi idős vagy?
Mellesleg a médiában szereplő emberek negyedannyira sem tökéletesek, mint ahogy azt mutatják. Tehát ne őket vedd viszonyítási alapnak...
16 évesen tényleg nem olyan nagy gáz, ha így gondolkozol. Szerintem próbáld a kardio edzést, az jól átmozgat, nem fogsz elhízni, de nem is növeled az izmaidat.
És ha egy ismeretlentől elfogadsz egy tuti tippet: ne "sunci" akarj lenni, hanem Nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!