Mért csak a vékony testalkatú nőkre mondják azt hogy csinos?
hát igen én is ezt tapasztalom:(
de ez már nem lesz másképp szerintem hiába próbálják visszahozni a telt formákat:S
azért mondják rájuk mert olyanok mint a modellek a próbababák akiken szinte minden ruha úgy áll ahogy állnia kell nem aránytalan és sorolhatnám.....és ez tök rossz
ez egyátalán nem így van szerintem. a pasiknak szerintem a nőies alak jön be.. van csípőd feneked melled és ez mind arányos... szerintem az is bejön a pasiknak ha kicsit vastagabb formás lábad van ami nagyon szexi rövid naciban vagy szoknyában :)
17L
ha jobban megfigyelnétek egyáltalán nem az anorex model nőkre mondják h csinos. hanem azokra a nőkre akik úgy vannak felöltözve, és passzol az egyéniségükhöz egyszerűen minden, ami rajta van. a csinos annyit tesz h összhatásra nagyon rendben van. és egy ducibb nőre is nagyon sokan réámondják h csinos, ha összhangban van magával, és kívülre is ezt sugározza, és az öltözéke is egyszerűen csak csinos.
nekem pl nagyon sokak szerint jó alakom van, a vékonyabb kategóriába tartozom, de sosem mondták még rám azt h csinos, mivel nekem nem olyan a ruházkodásom amire rálehetne mondani h csinos vagyok. 24 éves létemre egyáltalán nemhordok szoknyákat, harisnyákat, magassarkút, kosztümöket, stb. farmerben és edzőcipőben érzem jól magam, de ez neméppen a csinos kategória. én csak azt a jelzőt szoktam megkapni, hogy jónő, és jó az alakja. ennyi. de csinos nemvagyok. egyszer miondták rám életemben h csinos vagyok, mikor szalagavatóm volt, és utána estélyi ruhában voltam, szoknyában, harisnyában, kistáskával, feltűzött hajjal....tipikus. de van egy dagibb barátnőm, ő is nagyon szép volt, és ő is csinos volt sok fiú szerint is, akiknek amúgy nemjöttbe a lány. egyszerűen csak csinos volt éppen akkor.
Ez tényleg igy van, főleg a tizenéveseknél számit CSAK az szépnek, aki gazdag, és gizda :D De az persze nem baj, hogy értelmesen beszélni nem tud stb, ő menő! XD
nevetséges... -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!