Pasik mi a véleményetek rólam első látásra?
2017. márc. 23. 17:26
11/33 anonim válasza:
Mivel csak a külsőt látom 4es. Nem csak a tested vagy, írhatnál magadról, hogy tisztábban lássunk.
12/33 anonim válasza:
Attól függ mennyit adnék, hogy miből, és milyen alkalomra kellene adni. Legutóbb toalettpapír tekercsek voltak a kezemben, abból mondjuk akár tizet is adnék, még így ismeretlenül is.
14/33 anonim válasza:
Átlagos vagy, de legalább igényes, ezért 10/6.5-7.
15/33 M az én betűm válasza:
Nem tetszik a stílusod. Oké, a külsőddel egyáltalán nincs semmi baj. De elég tipikusnak tűnsz, aki egész nap önmagával foglalkozik, folyton szelfiket csinál ahelyett, hogy elolvasna egy könyvet... Taszít ez a stílus. Az a baseball sapka pedig egyáltalán nem nőies. A robotosra szedett szemöldökről meg már nem is mondok semmit. Aztán lehet, hogy tévedek, és egy végtelenül értelmes nő vagy, de a tapasztalataim alapján nem erre tippelek. A képek alapján nem hinném, hogy mély és érzelmes beszélgetéseket lehetne veled folytatni. Amivel nincs is semmi gond, mert valakinek pont erre van szüksége. Senki se rosszabb a másiknál, csak másabb. Nem kell gyűlöletet és megvetést belelátni a szavaimba, mert nincs benne semmi ilyesmi.
16/33 A kérdező kommentje:
Robotosra szedett szemöldök? :'D
2017. márc. 23. 17:49
17/33 anonim válasza:
Vannak nálad sokkal jobb csajok, nem lennék a pasid
18/33 A kérdező kommentje:
Hm... a környezetem nem így vélekedik.
2017. márc. 23. 17:55
19/33 anonim válasza:
Alacsony vagy, kicsit sportos. Kicsik a melleid, alig van derekad. A stílusod amennyire látható, nem igazán az esetem. Viszont kedves a mosolyod, alig mesterséges. Tetszik a hosszú hajad. Tetszik, hogy nincs photoshop. Szerintem nem vagy ribizlis a mai átlaghoz képest.
Az 1., 4. szimpatikus, a többi nem.
10-ből mennyit adnátok?
Nem tudom, több kép kellene. Utálok úgy pontozgatni, hogy csak részletinfoim vannak.
20/33 anonim válasza:
Egy körre jó lennél, másra nem, látszik rajtad, hogy ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!