Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor szerettetek bele a szerelmetekbe? Első látásra, vagy kellett idő?
Érdekelne, ha leírnátok a konkrét felismerést:)
Megy a zöld pacsi!
Olyan szempontból első látásra, hogy élőben akkor találkoztunk először fél év netes beszélgetést követően. :)
Nyilván már előtte is voltak érzéseim irányába, de mikor megölelhettem és láthattam a mosolyát, az hihetetlen volt, teljesen biztos lettem abban, hogy szeretem. :)
L
Mi neten ismerkedtünk meg (konkrétan itt). Ez csak olyan dumálgatós, bizalmi kapcsolatnak indult, ezért egynél több képet nem is küldött magáról - és az is az útlevél képe volt - szóval nem is nagyon érdekelt, hogy hogy néz ki, hiszen abban voltam, hogy nem nagyon fogunk mi találkozgatni. Viszont egyre jobban elmerültünk bizonyos témákban és már a "puszi" elköszönés is ment. Végül úgy adódott, hogy annak ellenére, hogy baromi messze lakunk egymástól még is találkozunk. Előszőr egy plázában ülve láttam mag, a mai napig előttem van az a kép. Ugye előtte nem sokat láttam belőle, szóval bennem volt a félsz. Aztán elkezdtünk járni és a nagy távolság ellenére minden hétvégét együtt töltöttünk. Amikor szerelmes lettem belé az a szakításunk után történt meg, mikor felfogtam, hogy az ami pár napja az enyém volt, soha többé nem lesz az enyém. A felismerés szele elcsapott, mint egy vonat. Eléggé szétmarcangolta ez a lelkemet, de már kezdem összerakni magam :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!