Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok! Történt már olyan veletek, hogy egy első látásra teljesen semleges (esetleg unszimpatikus) férfivel beszéltetek pár mondatot és hirtelen vonzónak tartottátok?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pár mondat után - és életetekben először beszéltek/találkoztok - konkrétan vonzónak találtátok-e?
Arra gondoltatok-e, hogy bárcsak elhívna randizni vagy ti egyből elkezdtetek nyomulni rá?
Fontos, hogy amíg nem beszéltetek, addig kinézet alapján semleges volt.
2016. dec. 26. 19:52
2/7 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy nem tetszett, sőt idegesített elsőre, már ahogy megláttam, eleinte zavaró volt, hogy állandóan jött hozzám beszélgetni, de utána már azt vettem észre, hogy én is keresem a társaságát, úgyhogy igen történt már velem ilyen, de azért kellett egy kicsit több idő :)
3/7 anonim válasza:
Rengeteg ilyen van:
- Majdnem elhánytam magam tőle, amikor kirakta a bömös kulcsát...
vagy
- Egy tapló parasztot láttam magam előtt, amikor észre vettem a Rolexet a karján...
4/7 anonim válasza:
Igen, volt már ilyen eset velem is.
5/7 anonim válasza:
Igen de nagyon érdekes és viccesnek kell lennie ahhoz valakinek ,esetemben,hogy ez megint megtörténjen.
6/7 anonim válasza:
Sajnos még nem volt részem ilyen meglepetésben. Az ellenkezője gyakoribb, az hogy egy férfi vonzó majd megszólal és az ember életkedve is elszáll.
Olyan viszont volt, hogy nem értettem miért vonzódok valakihez mert sorra a külső hibáit vettem észre elsőre.
7/7 anonim válasza:
Igen, lehengerlő stílusa volt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!