Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, miért van mindegyíkőtökn...

Fiúk, miért van mindegyíkőtöknek felnyírt, csillogós wax? -al hátra/oldalra nyalt haja. Nagyon gáz és tömeg!

Figyelt kérdés

megyek az utcán és minden másodiknak hasonló

[link]

az undorító szakálról már ne is beszéljünk, de szerencsére az még nem olyan sűrűn előforduló

2017. márc. 15. 22:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

# 11

te magadtól vagy ilyen fogyatékos vagy súgnak?

2017. márc. 16. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 (kérdező) kár hogy törtölték a kommentet, ilyen válasszal érdekel mi állt benne :D
2017. márc. 16. 14:13
 13/15 A kérdező kommentje:
csak valami hülye gyerek akinek ilyen haja van megtalálta a kérdést, és elkezdett nyomorékozni, mert valaki ki merte fejteni a véleményét róla
2017. márc. 16. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez a fajta haj nekem se tetszik, de a szakállal nem értem mi a baj. Amúgy meg ha egy stílusos elegáns férfi néz így ki az teljesen korrekt, nem azt mondom hogy ilyen fiúra vágyom, a barátom se ilyen, de a képen látható csávó messze áll a b*zistól. Egy szakállal meg foglalkozni kell. Ha meglátok az utcán egy szakállas férfit akinek igényes, ápolt szakálla van akkor az bennem jó benyomást kelt mert látszik hogy foglalkozik magával. De a hajra visszatérve ez azért sokkal jobb mint pár éve volt az az égnek álló ecsetfrizura, azt azért hozzá kell tenni. Nem védeni akarom az ilyet, de akinek jól áll és jól érzi magát ilyen ruhákba az öltözzön így. Ha békében vagy magaddal és elégedett vagy a külsőddel nem érdekel az, hogy hogyan néznek ki mások.
2017. márc. 17. 14:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Kikérem magamnak a hangot, ahogy felteszed a kérdésedet!

Lehet, hogy neked nem tetszik a szakáll, de attól nem undorító, és inkább az az undorító, hogy ilyen hangnemben 'kinyilatkoztatsz' róla, mintha a te véleményed lenne a sarokpont, és elfelejted hozzátenni, hogy 'szerintem'

Akkor undorító, ha nem ápolt, rendezetlen, amúgy nem az.

Engem spec vérig sért, aki ápolt, normális férfiként világéletemben szakállas voltam, és nem érzem magam undorítónak!

A hajról meg annyit, hogy ez volt már divat az 1800as, az 1910es és az 1970es években is, klasszikus, mégha most jobban fel is nyírják néha, mint régen.

Nekem is ilyen volt, ilyen is lesz, mert ez tetszik, és ez áll jól. Fruszteál is kissé, hogy most divat lett, várom hogy újra kimenjen a divatból, és ne jöjjön szembe az utcán, mert én magam sosem követtem vgy értékeltem sokra a divatot, az egyéni stílust és az állandóságot többre tartom, főleg egy férfi esetében...

Úgyhogy nem mindenki egyéniségtelen, ízléstelen tucat trendi majom, aki így néz ki...

2017. márc. 17. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!