Fiúk, miért van mindegyíkőtöknek felnyírt, csillogós wax? -al hátra/oldalra nyalt haja. Nagyon gáz és tömeg!
megyek az utcán és minden másodiknak hasonló
az undorító szakálról már ne is beszéljünk, de szerencsére az még nem olyan sűrűn előforduló
# 11
te magadtól vagy ilyen fogyatékos vagy súgnak?
Kikérem magamnak a hangot, ahogy felteszed a kérdésedet!
Lehet, hogy neked nem tetszik a szakáll, de attól nem undorító, és inkább az az undorító, hogy ilyen hangnemben 'kinyilatkoztatsz' róla, mintha a te véleményed lenne a sarokpont, és elfelejted hozzátenni, hogy 'szerintem'
Akkor undorító, ha nem ápolt, rendezetlen, amúgy nem az.
Engem spec vérig sért, aki ápolt, normális férfiként világéletemben szakállas voltam, és nem érzem magam undorítónak!
A hajról meg annyit, hogy ez volt már divat az 1800as, az 1910es és az 1970es években is, klasszikus, mégha most jobban fel is nyírják néha, mint régen.
Nekem is ilyen volt, ilyen is lesz, mert ez tetszik, és ez áll jól. Fruszteál is kissé, hogy most divat lett, várom hogy újra kimenjen a divatból, és ne jöjjön szembe az utcán, mert én magam sosem követtem vgy értékeltem sokra a divatot, az egyéni stílust és az állandóságot többre tartom, főleg egy férfi esetében...
Úgyhogy nem mindenki egyéniségtelen, ízléstelen tucat trendi majom, aki így néz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!