Fiúk, miért van mindegyíkőtöknek felnyírt, csillogós wax? -al hátra/oldalra nyalt haja. Nagyon gáz és tömeg!
Figyelt kérdés
megyek az utcán és minden másodiknak hasonló
az undorító szakálról már ne is beszéljünk, de szerencsére az még nem olyan sűrűn előforduló
2017. márc. 15. 22:11
2/15 Ramone válasza:
Mert most ez a trend... Majd lesz más... Divat volt a trapéznadrág a disco cipő a hippi felfogás és minden ilyen butaság... Trendek jönnek mennek
3/15 A kérdező kommentje:
Mindig is szánalmasnak tartottam azokat az embereket akik szimplán nem azt viselik ami tetszik nekik hanem épp valami divathullámot kell követniük
2017. márc. 15. 22:15
4/15 anonim válasza:
Ez mitől szexualitás kategória?
5/15 anonim válasza:
Az enyém nem is hasonlít az ilyenekhez :D
6/15 anonim válasza:
Hipergáz. Nulla stílus. Sosem viselnék ilyen hajzatot és szakállat.
7/15 anonim válasza:
Az én barátomnak nem ilyen és szakálla sincs 😊
8/15 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy valakinek meg a te hajad nem tetszik. Ez a mostani divat, aki akarja az követi. Nekem se jön be, de tojok rá ki hogy hordja a haját.
9/15 anonim válasza:
Akkor most belemenjünk abba hogy a csajoknak hány idióta "trendi" valójában nagyon gáz és tömeg hülyesége van? Szerintem a hölgyek nyernének.
Ez legalább jól tud állni ha 1. olyan pasin van 2. ha jól van megcsinálva.
10/15 anonim válasza:
Kérdező
Teljes mértékben egyetértek veled:)
Mindenki ugyan azt csináltatja kb és hordja csak azért mert a tömeghez akar tartozni és menő lenni.
Lényegében szerintem ettől gázabb nincs is. 20 év múlva meglátja magát egy képen és belegondol hogy milyen ciki a mostani szemmel és csak azért mert semmi egyedisége nem volt. Persze akkor is ugyanúgy a divat cuccait hordja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!