Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti lovaglásnál alaposa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti lovaglásnál alaposan kihegyezitek csípőtekergetéssel a pasi farkát vagy csak előre-hátra csiszmatoltok?

Figyelt kérdés

Guggolni is szoktatok úgy, hogy épp csak a makkja csusszan belétek kicsit és azzal játszotok épp hogy bedugva azt?

Kort is kérek.

2016. nov. 19. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem előre hátra mozgok hanem fel le és természetesen szoktam úgy játszádozni ahogy mondod mint ahogy teljesen bele is szoktam ülni
2016. nov. 19. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak tanulom. "Csiszmatolni" nem szeretek! (De tetszik ez a szó, lopom. :D)

19/L

2016. nov. 19. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
A párom örömére szoktam fel-le is mozogni, de "csúszkálni" is mert így szuper orgazmusaim vannak a csikló ingerléstől. 25L
2016. nov. 19. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Fel-le :) de korkorossen is mozgok :) 21L
2016. nov. 19. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Használom a csípőm!

- guggolok vele szemben

- van amikor megfordulok rajta neki háttal (nekem az nagyon bejön)

- fel-le

- csúszkálok előre-hátra

- és igen, van, hogy csak a makkját engedem be és ki

2016. nov. 19. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezek alap dolgok amit írtál A lovagló pózról szóval igen így szoktam csinálni.. 22 L
2016. nov. 20. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!