Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha a felsőtestemről a szőrt...

Ha a felsőtestemről a szőrt levágom 0-ás hajvágóval az még tűrhető lesz?

Figyelt kérdés

Vagy jobban járnék a borotválással? A mellemen elég szőrös, meg a hasamnál a köldököm alatt.

17F

2017. márc. 9. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak a halak és a madarak hím egyedei nem szőrösek, utóbbiaknak viszont van tolluk :)

Igaz, én már 30-as öreg tata vagyok, de a te korodban örültem, hogy végre kiszőrösödtem.

A szőr nem ápolatlanság, csak ha gondozatlan a szőr, mellesleg nem véletlenül szőrösebbek a férfiak a nőknél, hanem funkciója van, mert más a bőrünk és másképp izzadunk.

Tartsd rendben, nyírd vissza pár milisre, ha nem akarsz bozontot, de ne kasztráld magad borotválással!

A testborotválás iszonyú b@.zis dolog, és egyáltalán nem szexi, hacsak nem vagy profi úszó/vízilabdás. Erre 25-30 éves korára minden férfi rájön, majd te is rá fogsz.

Addig is minden jót :)

2017. márc. 9. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
21 évesen csak és kizárólag alátámasztani tudom az előttem szóló úriember állításait. :D
2017. márc. 10. 03:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy látszik az első két válaszoló nem jár strandra, vagy nem figyeli. Manapság egyre több férfi szőrteleníti vagy trimmeli a szőrzetét,strandon jól látható, hogy már nem csak a fiatal, hanem a közép korosztály is. Egyáltalán nem b...zis, csak ha tetszik ha nem, kimegy divatból a szőr.
2017. márc. 10. 04:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Előző:

[link]

2017. márc. 10. 08:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Az észosztás helyett inkább járj nyitott szemmel,kedves 49% os.
2017. márc. 10. 08:50
 6/6 Scav ***** válasza:

A strandon még mindig elnyomó többségben látok szőrős férfiakat és csak itt-ott borotváltakat.

Sőt, valahol láttam (nem tudom már hol a neten), hogy a szőr kezd divatba jönni a nőknél is. Na akkor most hogy is van ez? :D

2017. márc. 10. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!