Mi a véleményetek a felsőtestemről? Kép (19F)
2017. jan. 8. 12:17
1/17 anonim válasza:
Nekem olyan átlagos, nincs vele semmi baj. Egyedül a szőrt hiányolom.
27/N
2/17 anonim válasza:
Megszexuálnálak.Te éretlen pöts.
3/17 anonim válasza:
Semmi baj vele. Persze meg fogod kapni néhánytól, hogy sovány vagy, de inkább mint hogy kövér legyél.
Viszont egy kis szőr tényleg hiányzik, úgy férfiasabb lennél.
23/l
4/17 anonim válasza:
Vezna,nem ferfias.Nem kell kigyurt allatnak lenni de egy picit lehetne edzeni mert igy ugy festesz mint egy kiskamasz srac. 19L
5/17 anonim válasza:
Satnya vagy és férfiatlan. Én nem szeretem a csupasz felsőtestet. De ha jellemedben olyan vagy, akkor ettől függetlenül beléd tudnék szeretni.
21/L
6/17 anonim válasza:
Múltkor volt itt egy kérdésben két különböző srác képe rugában. Valami énekesek voltak vagy mifene. Itt olvadoztak értük a csajok. Pedig körülbelül ugyan ilyen lehet az ő felsőtestük is csak nem látszott felöltözve.
7/17 anonim válasza:
Nem rossz, olyan átlagos igazából, de még van azért időd férfiasodni. Edzeni nem ártana azért még rá, felszedni néhány kilót
8/17 anonim válasza:
Elmegy, jó ez. Sokaknak tetszik. Persze ha szedsz fel izmot, akkor még jobb lesz. És kár hogy teljesen szőrtelen vagy.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nem azért nem vagyok szőrös mert borotvalom magam, hanem egyszerűen nem szőrös sem a hasam, se a mellkasom, ez van, mondjuk szerintem jobb mintha nagyon szőrös lennék.
2017. jan. 8. 14:21
10/17 anonim válasza:
Nekem tetszik. Nem szeretem a nagyon izmos, kigyúrt srácokat, persze, azért ha kicsit izmosabb lennél még bőven nem abba a kategóriába tartoznál, tehát nekem még az is beleférne. Ilyen téren nem vagyok válogatós, a vékony és a macisabb test is tetszik. Valamint a korábbi válaszolókkal ellentétben nekem kifejezetten tetszik, hogy nem szőrös a mellkasod, hasad. Egy bizonyos mértékig semmi problémám nincs a szőrrel, egy erősebb (izmosabb vagy éppen husisabb) férfiasabb testen jól is nézhet ki, de szerintem egy ilyen vékonyabb test jobban néz ki szőrtelenül. 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!