Lányok vélemény a felsőtestemről? 10 pontból mennyi? Nektek tetszik?
Hát:
Ez most csináltam este, nagyon pocsékak a fény viszonyok, mivel az előző képek ablak előtt készültek napsütésben ez meg itt a sötétben.. Ráadásul nem értek a fotózáshoz kicsit sem, szóval kamerára vettem aztán printscreeneltem :/
Szóval vélemény?? Nem kondiztam soha életemben.
Küzdősportot űzök, illetve szoktam itthon erősíteni elég gyakran, nem is akarok konditermes izmot annyira.
Van, akinek bejön??
Mint mondtam a fényviszonyok pocsékak és a fal ne kérdezd miért olyan színű, de csak a hátam beleakartam venni, háthaszámít az is, mert ütéseknél pld a törzsizmok elég sokat számítanak.
17f
Nem vagyok olyan nagy darab sajnos, 174 cm magas vagyok.
Egy normális lányt szerintem sem befolyásol, hogy mennyire vagy izmos, de egyébként jól néz ki. Főleg a hátad.
Nem hiszek a pontozós rendszerben, de 10/7
18/L
#1 vagyok
Neked kéne olyan lány, aki leakad azon, hogy nem vagy halomra gyúrva? Ha nekem ezt valaki szóvá tenné, lehet, hogy bedobnám a francba a metró alá :D [Mármint úgy, hogy ez őt zavarja, hogy nem vagyok izmos, nem mint kósza baráti megjegyzést, az úgy oké, a tény az tény :D ]
Amúgy megoldás: ne ismerkedj strandon :D Itt a tél, pufikabátban úgyis mindenki hülyén néz ki, itt a mi időnk :D
Szerintem teljesen normálisan nézel ki. Nekem tetszik az ilyen felsőtest, de biztos nem emiatt leszek együtt vagy jövök össze valakivel.
18/L
még mindig #1
Másold ki, hogy hol voltam sértő :)
Próbálok segíteni, de azt senki se fogja mondani, hogy "WÁÁÁÁÁ Dévid Hásszelhoff te vagy az?? *--*", mert nem igaz. Átlagos vagy. Gondoltam rávilágítok, hogy ezt akár el is lehet fogadni. De bocsánat, nem akartam elvenni egy percet se az értékes idődből a válaszom olvasásával :)
Azé látszik,hogy erősen behúzod a hasad..
Úgy is csinálj egy képet,hogy kiengeded a beled,majd úgy kérdezd a véleményüket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!