Lányok vélemény a felsőtestemről? 10 pontból mennyi? Nektek tetszik?
Hát:
Ez most csináltam este, nagyon pocsékak a fény viszonyok, mivel az előző képek ablak előtt készültek napsütésben ez meg itt a sötétben.. Ráadásul nem értek a fotózáshoz kicsit sem, szóval kamerára vettem aztán printscreeneltem :/
Szóval vélemény?? Nem kondiztam soha életemben.
Küzdősportot űzök, illetve szoktam itthon erősíteni elég gyakran, nem is akarok konditermes izmot annyira.
Van, akinek bejön??
Mint mondtam a fényviszonyok pocsékak és a fal ne kérdezd miért olyan színű, de csak a hátam beleakartam venni, háthaszámít az is, mert ütéseknél pld a törzsizmok elég sokat számítanak.
17f
Nem vagyok olyan nagy darab sajnos, 174 cm magas vagyok.
Azok,irigyek :D
Nem tudl,hogy melyikünknek van baja a szöveg értéssel
Én mondtam,hogy behúzod a hasad és te is azt mondtad,hogy tényleg behúztad.
Szóval itt most csak te a vagy a hülye..
A másik,nehogy azt hidd hogy mindenki tocsogni fog a bugyiban a beled láttán..a mellkasodon semmi izom sincs,egybefolyik a hasaddal a hasadon sem látszik annyira az izom és elhiheted,hogy előbb leszek irígy egy sovány gyerek testére mint a tiédre.
Én is edzek jelenleg is..és amikor vissza tartom a szünetet..
Kit érdekel a deszkatörésed meg a bunyód?
Én megtudom a spárgát és úgy rúglak szájba ahogy akarlak és akkor mivan,nagyobb ember leszek tőle?
Nem.
Ahogy te sem ezektől.
Ez a baj sok mindenkivel aki elkezd edzeni,hogy elhiszi magáról mekkora állat,ha ezt meg ezt tudja.. szánalmas
Annyira sok értelme van annak, hogy itt veszekedtek, meg keménykedtek...
Minek ilyennel fárasztani magatokat? Okos enged, szamár szenved...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!