Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok vélemény a felsőtestemr...

Lányok vélemény a felsőtestemről? 10 pontból mennyi? Nektek tetszik?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Hát:

Ez most csináltam este, nagyon pocsékak a fény viszonyok, mivel az előző képek ablak előtt készültek napsütésben ez meg itt a sötétben.. Ráadásul nem értek a fotózáshoz kicsit sem, szóval kamerára vettem aztán printscreeneltem :/

[link]

Szóval vélemény?? Nem kondiztam soha életemben.

Küzdősportot űzök, illetve szoktam itthon erősíteni elég gyakran, nem is akarok konditermes izmot annyira.

Van, akinek bejön??

Mint mondtam a fényviszonyok pocsékak és a fal ne kérdezd miért olyan színű, de csak a hátam beleakartam venni, háthaszámít az is, mert ütéseknél pld a törzsizmok elég sokat számítanak.

17f

Nem vagyok olyan nagy darab sajnos, 174 cm magas vagyok.

2016. dec. 29. 18:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
A hasad/mellkasod egy nagy semmi, mondjuk 59 kilóval nem is csoda. A széles válladra kapsz 5/10-et, és egyél többet.
2016. dec. 29. 18:50
 22/28 anonim ***** válasza:

Azok,irigyek :D

Nem tudl,hogy melyikünknek van baja a szöveg értéssel

Én mondtam,hogy behúzod a hasad és te is azt mondtad,hogy tényleg behúztad.

Szóval itt most csak te a vagy a hülye..

A másik,nehogy azt hidd hogy mindenki tocsogni fog a bugyiban a beled láttán..a mellkasodon semmi izom sincs,egybefolyik a hasaddal a hasadon sem látszik annyira az izom és elhiheted,hogy előbb leszek irígy egy sovány gyerek testére mint a tiédre.

2016. dec. 29. 18:55
 23/28 A kérdező kommentje:
Behúzás az nem egyenlő a befeszítéssel, de mondtam nem szálok vitába edzek tovább, hízok majd még 8-9 kilót és akkor is felteszem újra, de valószínűleg lesz akkor is gyűlölködés :/, de ez majd 1 év múlva lesz talán vagy mégtöbb, de azért kíváncsi vagyok, hogy aki beszól az egyáltalán szokott-e edzeni, én nem kondizok, de bunyózni bunyózok és tudok deszkát is törni, sőt szkanderban is jó vagyok a magam 59 kilójával igen.
2016. dec. 29. 19:01
 24/28 anonim ***** válasza:

Én is edzek jelenleg is..és amikor vissza tartom a szünetet..

Kit érdekel a deszkatörésed meg a bunyód?

Én megtudom a spárgát és úgy rúglak szájba ahogy akarlak és akkor mivan,nagyobb ember leszek tőle?

Nem.

Ahogy te sem ezektől.

Ez a baj sok mindenkivel aki elkezd edzeni,hogy elhiszi magáról mekkora állat,ha ezt meg ezt tudja.. szánalmas

2016. dec. 29. 19:10
 25/28 A kérdező kommentje:
Edzel hát :) sok sikert az evőversenyen majd :)
2016. dec. 29. 19:16
 26/28 anonim ***** válasza:
Te már csak tudod ;)
2016. dec. 29. 19:22
 27/28 anonim válasza:

Annyira sok értelme van annak, hogy itt veszekedtek, meg keménykedtek...

Minek ilyennel fárasztani magatokat? Okos enged, szamár szenved...

2016. dec. 29. 19:29
 28/28 anonim válasza:
Fujj de undi a mellbimbód.:0
2016. dec. 29. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!