Beauty blogot elkezdeni?!
Sziasztok!
Tudom,sokatoknak unalmas és sok lehurrogást fogok kapni,de remélem valaki tudna segíteni.
Szeretném én is elindítani a beauty blogomat,ahol főleg középkategóriás termékeket mutatnák be, illetve olcsóbbakat. Szóval mindenki pénztárcájának megfelelőket.
Mindig is érdekelt ez a téma, szabadidőmben rengetek blogot,vlogot nézek és szeretném én is ezt csinálni,hobbiként.
Nem célom,hogy ebből éljek meg,szeretem a munkám,de szeretnék valamit,ami az enyém.
Viszont a gatyámat se szeretném ráfizetni,pár együttműködésnek örülnék,de ezeket sem tudom,hogy Nekem kell őket felkeresni,nézzék meg a blogom,van nézettsége,küldjenek mintát.Vagy ez hogy működik?
Illetve,akik teljesen kezdők ezen a téren,ők mennyit költenek havonta erre?
Én azokat a cikkeket szeretem,ahol több terméket mutatnak be egy postban és nem ír csak egy szempillaspirárról,vagy csak egy alapozóról,hanem összehasonlítja őket.
Viszont ahhoz,hogy ezt megcsináljam,legalább 3-4-et kéne vennem,de havi szinten ez rengeteg.
Tanácsot szeretnék kérni,hogy ti mit szerettek 1-1 blogban, illetve milyen újdonságra lennétek nyitottak. :)
Első sorban fotózáshoz kell értened, ha nincs is pénzed egy jó fényképezőgépre, a telefonoddal lehessen szép, nagy felbontású képeket csinálni.
Fontos még a szépérzék, hogy tényleg minőségi legyen a vizuális anyag, ehhez grafikus ismerőst javaslok.
Kezdd meglévő termékekkel amúgy, vagy DIY dolgokkal, és kezdj mellé egyből egy instagram profilt szerintem.
Szerintem nem is annyira a fotózás a lényeges része, ha jó az írás, érdekes a cikk nekem az is elég ha van kép a sminktermékekről, hogy néznek ki bőrön.
Szerintem is kezd azzal amid van, vagy a tényleg olcsók között (drogériásak pl) kezd el vadászgatni jókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!