Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Blogspot vagy Wattpad? Melyike...

Blogspot vagy Wattpad? Melyiken jobb elkezdeni blogot írni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Blogot szeretnék írni, de nem tudom melyik oldalon érdemesebb. Szerintetek egy átlagos résznek hány szavasnak kell lennie? Mármint a terjedelme. Sok ötlet van a fejemben és szeretném ezeket ki írni magamból. Kérlek segítsetek!!!
2015. dec. 30. 22:04
 1/7 anonim válasza:

Szia! Én blogspotot használok, wattpadot nem ismerem, ezért csak annyit mondok, hogy ajánlom a blogspotot(bloggert), mert egyszerű kezelni, reklámmentes, ingyenes, magyar. Vagy próbáld ki mindkettőt, és ami szimpibb azt használd. Bár ezt sem ismerem, de sokan szokták ajánlani a wordpress-t, ami még mások szerint jó. Nézd meg melyik szimpatikusabb.

A másikhoz pedig, ha történet részre érted, akkor szerintem mindegy. Kezd el írni, és ahogy jön. Ha jól írsz, pont nem a részek terjedelmét fogják nézni.:) Legfeljebb akkor, ha túl jó, és sokat akarnak tőled olvasni:D Ha írsz, ne a részek hosszúságán görcsölj!

Szóval szerintem próbáld ki mindhárom blogkészítő oldalt, nézd meg melyik tetszik jobban, és válassz.

~Egy blogger~

2016. jan. 1. 15:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Megmondom öszintén régebben kipróbáltam a blogspotot. Csak az egèszben az a baj hogy nem tudom hogy telefonon hogyan lehet szép és tényleg normális fejlécet szerkeszteni illetve beállítani. Gép közelben csak a suliban vagyok. Így általában teloról netezek. :)
2016. jan. 2. 16:16
 3/7 anonim válasza:
Ebben sajnos nem tudok segíteni, én csak gépről szoktam, teloról nem szeretem az ilyeneket.
2016. jan. 2. 17:58
 4/7 anonim válasza:

Szia! Én a Wattpadot ajánlom. Ha csak telóról tudod a dolgokat csinálni, mindenképpen azt válaszd, mivel azon elég egy egyszerűbb képet berakni a címmel (ezt telefonon könnyen megcsinálhatod).

Egyébként én először a Blogspotot használtam, majd raktam fel pár részt Wattpadra is. Az utóbbin kevesebb idő alatt több megtekintés, komment, és szavazás érkezett. Szóval sokkal többet értem el azon, ezért is tudom ajánlani.

Bár a Wordpresset sosem próbáltam, szerintem nem is fogom, maradok a wattpadnál.

2016. márc. 4. 08:32
 5/7 anonim válasza:
Egyértelműen Wattpad. Mindkettőt használtam, annyi a különbség, hogy sokkal könnyebben el lehet érni majd a blogod, többen fogjak megnézni, ha jó! :)
2016. máj. 21. 20:43
 6/7 Pali1977 ***** válasza:
Attól függ, milyen blogot szeretnél. Ha csak amolyan "sima" személyes blogot, vagy kreatív stb blogot, akkor blogspot, vagy wordpress, de ha történetet szeretnél írni, azt mindenféleképpen wattpadon érdemes. Ha egy történet egy blogspotos vagy wordpresses oldalra kerül, a hossza elriaszthatja az olvasót, és hozzá sem kezd, de a Wattpadra azért megyünk fel (én legalább is), hogy olvassunk, és hogy amatőr íróktól tanuljak, hogy én is jobb legyek. (Mert egy jó írásból sokat lehet tanulni, de a rosszakból meg még többet)
2016. jún. 10. 09:41
 7/7 anonim válasza:
Wattpad
2016. jún. 18. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!