Blogspot vagy Wattpad? Melyiken jobb elkezdeni blogot írni? Többi lent.
Szia! Én blogspotot használok, wattpadot nem ismerem, ezért csak annyit mondok, hogy ajánlom a blogspotot(bloggert), mert egyszerű kezelni, reklámmentes, ingyenes, magyar. Vagy próbáld ki mindkettőt, és ami szimpibb azt használd. Bár ezt sem ismerem, de sokan szokták ajánlani a wordpress-t, ami még mások szerint jó. Nézd meg melyik szimpatikusabb.
A másikhoz pedig, ha történet részre érted, akkor szerintem mindegy. Kezd el írni, és ahogy jön. Ha jól írsz, pont nem a részek terjedelmét fogják nézni.:) Legfeljebb akkor, ha túl jó, és sokat akarnak tőled olvasni:D Ha írsz, ne a részek hosszúságán görcsölj!
Szóval szerintem próbáld ki mindhárom blogkészítő oldalt, nézd meg melyik tetszik jobban, és válassz.
~Egy blogger~
Szia! Én a Wattpadot ajánlom. Ha csak telóról tudod a dolgokat csinálni, mindenképpen azt válaszd, mivel azon elég egy egyszerűbb képet berakni a címmel (ezt telefonon könnyen megcsinálhatod).
Egyébként én először a Blogspotot használtam, majd raktam fel pár részt Wattpadra is. Az utóbbin kevesebb idő alatt több megtekintés, komment, és szavazás érkezett. Szóval sokkal többet értem el azon, ezért is tudom ajánlani.
Bár a Wordpresset sosem próbáltam, szerintem nem is fogom, maradok a wattpadnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!