Szeretnék "jobb" nő lenni, egy kicsit feldobjam magam. Hogy fogjak neki? Segítségre lenne szükségem.
Nem pasifogás céljából szeretném, boldog párkapcsolatban élek. Egyszerűen unalmasnak érzem magam. Nem igazán sminkelek max szempillaspirál. Nem festem hajam, meg nem műkörmökre gondolok. Egyszerű lány vagyok ,ehhez ragaszkodom.
De jellegtelennek érzem a hajam, a bőröm se mtökéletes, a sminkekkel bajban vagyok, nem ismerem őket.
Elmesélnétek ti mit/mivel/hogy szoktatok "szépítkezni?"
Egy könnyű bb krém vagy alapozó, esetleg púder szebbé, egységesebbé tenné a bőröd. Elég kevéske, alig fog látszódni de mégis dob rajtad. Valami enyhén nagyon természetesen színezett ajakbalzsam, vagy szimpla ajakbalzsam az ajkaidat teltebbnek, hívogatóbbnak mutatja. Leheletnyi természetes hatásó (!!) pirosító is üdébb megjelenést ad az arcodnak :)
Hajadat szimplán megfelelő hajápolási szerekkel is fel lehet dobni. Szóval használj balzsamot, hajvégápolót. De ha a színét tartod unalmasnak egy nagyon hasonló színezővel is fel lehet dobni, csak figyelj rá, hogy ne térjen el. Hidratáld mindenképp az arcodat az is élettel telibbnek mutatja. Körmöt átlátszó lakkal ha befested még természetes marad de ad neki egy kis pluszt :)
Ami a ruháidat illeti, reggel mikor kiválasztod nézd meg és gondolj bele mit gondolnál a nőről aki abban az öltözékben jönne veled szembe. Ami a legszimpibb benyomást keltené vedd fel, kényelmes is lehet csinos, nőies. Parfümmel nem tudom hogy állsz, de ha azt sem szereted, mert sok akkor a testpermet jó megoldás lehet, van nagyon finom, enyhe illatú ami a bőrön nem ragad meg nem kellemetlen. Vagy én a testvajat szeretem nagyon. Nekem epres van és úgy kellemes illatot ad egésznapra és pihe-puha lesz tőle a bőröm :D
Egyelőre ennyi jutott eszembe, remélem valamit azért tudtam segíteni
Az alapozó, bb, púder (valamelyik) tényleg sokat számít. Egységesít, de nem lesz sok és feltűnő. Mindenképp javaslom.
Én mostanában rúzsokat kezdtem el használni. Valami natúr, nem feltűnőt, de ha megszereted lehet néha pirosat us :)
Az olcsóbb rúzsok viszont sajnos hamar lekopnak, de elvileg a 3-6 ezert közötti tartós.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Alapozót és púdert nem nagyon mertem a bőröm miatt használni. Egyszer próbálkoztam vele de nagyon bagyulladt az arcom. Most egy kicsit "könnyebb" a bőrömmel bánni mióta fogamzásgátlót szedek de ettől még miteszeres és engem zavar.
Körömlakkot, parfümöt szeretem és használom is.
Rúzst nem nagyon használok mert zavar ha van valami az ajkaimon, ha meg a párommal vagyok, minden csók után hülyén érzem magam mer mi van ha kenődik? Tudom vannak csók álló rúzsok ( vagy mik :D ) de még nem próbáltam őket.
Ruhákban is egyszerű vagyok de nem szeretem a "tömegholmikat". Olyan farmer + pólós lány vagyok de egy ideje már a nőiesebb vonalon. Ing, blúz, most télen kötöt holmik stb. Azzal úgy elvagyok.
hosszú felső + harisnya párosítást is szeretem csak nagyon fázós vagyok és ilyenkor ritkán hordom így. inkább átmenei tavaszi-őszi időszakban. De köszönöm szépen az ötletet! :)
Holnap benézek a rossmanba, beújítok pár dolgot. :)
Egy új szempillaspirált, egy vörös rúzst (Eddig nem volt, már régóta szerettem volna. Még párom is azt mondta hogy jól áll pedig szerinte nincs szükségem sminkre. :D )
Meg ilyet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!