Nem lenne jobb, ha Magyarországról kilépne az EU-ból, elfogadna valami ideiglenes KGST-szerű kölcsönös segítségre alapuló gazdasági szerződést a FÁK országaival, majd amikor létrejön az Eurázsiai Unió, belépne?
"Nem lenne jobb, ha Magyarországról kilépne az EU-ból"
De.
"elfogadna valami ideiglenes KGST-szerű kölcsönös segítségre alapuló gazdasági szerződést a FÁK országaival"
De.
"majd amikor létrejön az Eurázsiai Unió, belépne"
Nem. Mért jobb a cseber a vedernél?
"amennyiben valamelyik ország be akarná hajtani rajtunk, azt megtámadjuk."
Kivel? Ezen felröhögtem, ne haragudj :) Azon ki vannak akadva, hogy a gyereknek minden nap 45 perc torna van. Nemhogy háború. Ez még egy átlagjobbikosnál is elborultabb ötlet.
Viszont Norvégia utána nem lépett be sehova sem - mellesleg ők a halászati kvóták és az olajkitermelésük miatt léptek ki. Továbbá Norvégia még mindig tagja Schengennek és az Európai Gazdasági Térségnek.
Kérdésre: nem lenne jobb, mert sokan nem tudnak azonosulni a keleti, autoriter államisággal. Szerintem gazdaságilag nem lenne sem jobb, sem rosszabb. Kérdéses még az is, hogy a főként EU-ba történő exportpiacunkat hogyan pótolnánk, mert a keleti nyitás nem megy csak úgy varázsszóra.
Egyébként érdekes a kérdésed, mert úgy tapasztaltam, hogy a jobboldaliak többsége a szuverenitás miatt lépne ki. Ezek szerint téged nem a szuverenitás szűkülése zavar, hanem a nyugati oldal...
"amennyiben valamelyik ország be akarná hajtani rajtunk, azt megtámadjuk."
Megint egy kérdező aki teljesen más világban él...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!