Segítségre lenne szükségem, a macskám egy hete összekapott a kutyámmal és sebet szerzett a jobb hátsó lábára. Mit tegyek?
Vannak olyan dokik, akiknek ha elmondod, hogy mi történt, ellenben nem álltok úgy anyagilag, akkor lehet részletekben kifizetni a költséget. :)
Azért egy kis seb és a tályog között igen nagy a különbség, ezért már illene orvoshoz fordulni! Én sem állok úgy anyagilag, nagyon nem.... de inkább alig eszek egy hétig, mintsem komoly baja legyen bármelyik állatomnak, DE ez én vagyok.
Egy ismerősöm évekig növesztette a kutyája tályogját. Már akkor vitte csak el műtétre, amikor már menni is alig tudott tőle szerencsétlen. Műtét közben el is pusztult.
Mindenképp orvos kellene, aki kivűl-belül meg tudja tisztítani. Ha nagyon nem megy, akkor a Hyperol esetleg segíthet, az feloldja a gennyet.
Jaaa, nincs rá pénz.
De cigire, csokira, netre van.
bocs, nem beosztani akarom a pénzed...
Amikor én lettem pénzszűkében és a macskám bajba került, inkább lemondtam dolgokról és megbeszéltem a dokival a részletfizetés lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!