Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért válik fel 1 hét után a...

Miért válik fel 1 hét után a zselés köröm?

Figyelt kérdés
Anyukám rendes körmere (nem épített köröm) húztam 1 réteg tapadó zselét majd 1 réteg építő zselét és utána színes zselét tettem rá majd fedő gél lakkot és ez az utolsó réteg volt csak amit fixaltam!1 hét sem kellett és kezdett kicsit lepattogni!Az lehet a gond h se az építő zselét és a színes zselét sem fixaltam majd reszeltem és úgy jön rá a következő réteg hanem fixalas nélkül mindig tettem rá a ragacsos rétegre a következő anyag réteget?

2017. jan. 12. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én gél lakk alá sosem teszek építő zselét, ez egy kettő, minden réteget lámpázok a következő előtt. Nekem csak akkor válik le egy hét alatt ha véletlenül a bőrömre is kenem a lakkot, ha vigyázok a vonalakra akkor 4-5 hétig szép, utána már lenő.
2017. jan. 12. 22:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Természetesen minden réteget lámpázok én is! A bőrhöz nem ér hozza arra is mindig figyelek! Azért tettem alá építő zselét mert nagyon vékony a körme és igy erősebb és keményebb lett! És nem tényleg nem tudom sajnos h mitől válhat fel?!
2017. jan. 13. 20:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Vagyis nem is fel válik hanem meg pattan a végén egy kicsi rész!
2017. jan. 13. 20:55
 4/4 anonim válasza:

Nemtudom milyen márkával dolgozol, de lehet az anyag minősége a gond.

De amúgy nekem is volt ilyen, tegyél egy vékony réteg építőzselét a színre is és akkor nem fog megkopni. :) nekem ez bevalt :)

2017. jan. 14. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!