Zselés műköröm használatakor mennyire vékonyodik el az ember körme?
Figyelt kérdés
Most először van épített zselés műkörmöm, és ha rá egy hónap múlva leszedetem és gél lakkoztatom, akkor már mindegy neki, vagy újra meg tud erősödni? Előre is köszönöm válaszaitokat!2016. júl. 9. 22:02
1/4 anonim válasza:
Nekem egyszer volt összesen zselés műkörmöm, akkor is csak azért, mert ingyen megcsinálta az egyik vizsgára készülő ismerősöm, de nekem 3-4 hónap kellett, hogy ne törjön le tövig a körmöm minden egyes alkalommal...
2/4 anonim válasza:
Az épített zselés műkörömtől nem vékonyodik el a saját körmöd
Max csak attol ahogy leszedik(mert vannak olyanok akik letorik es lecsiszoljak es a csiszologeppel a sajat kormuket is csiszoljak) de ha jo szakemberhez mesz akkor nem vekonyodik el alatta!
3/4 anonim válasza:
Ha nem tépkeded le és normális körmös szedi őket le (tehát reszeli le a zselé réteget a körmödről), akkor semmi baja nem lesz a körmödnek és nem fog elvékonyodni se tönkremenni... Ha letépkedik vagy géppel nekirontanak, akkor előfordulhat, hogy elgyengül a körmöd.
4/4 anonim válasza:
Nagyon, nagyon, nekem három hete volt, és még most is kicsit vékony, alig győzöm kenegetni ricinus olajjal, hogy helyrejöjjön. de ha mégis csinálsz, akkor szakember reszelje le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!