Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Zselés lakkal is meglehet...

Zselés lakkal is meglehet hosszabbítani a körmöt, vagy csak a porcelánnal tudják megcsinálni a kozmetikusok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Bocsi, ha nagyon hülyesèget kèrdeztem, de nem èrtek hozzá. Szeretnèk tesóm diploma osztójára szèp körmöket. Zselès francia körmökre gondoltam. De nem nő a körmöm..már fèl ève ugyanolyan pici. Pedig règen mindig mindenki azt hitte, hogy nem az enyèm olyan hosszúra mg tudott nőni.

Úgyhogy a hosszával van a bajom, porcelánt nem szeretnèk, mert sok rosszat hallottam róla, èn pedig nagyon szerencsetlen vagyok nem hiszem, hogy tudnèk rá vigyázni, elvileg a zselè strapa bírobb. Ha nincs igazam nyugodtan írjátok le:D

Ha nem csak zselès lakkal keni le a körmös, hanem meg is hosszabbíja akkor az drágább? Itt vidèken kb. 2000-ert csinaljak mennyit számolnának èrte pluszba mèg fel ?:S

2016. jún. 4. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne keverd a szezont a fazonnal. A gél lakk nem hosszabbít. Viszont 2 fajta műköröm van, porcelán és zselé.

Az én körmösömnél a sima gél lakk 2000ft, a műköröm (mindegy melyik, de ő zselével szeret dolgozni) 5500-nál kezdődik.

2016. jún. 5. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk a dolgokat.

A kozmetikus a bőröddel foglalkozik, a körmös a körmöddel.

Hosszabbítani csak zselével, vagy porcelánnal lehet. Mindkettő ugyanolyan tartós, mindkettő akril származék, a porcelánnak köze nincs ahhoz, amiből eszel, ez csak a neve (maga az anyag a fogtömésnél használt porcelánhoz hasonlít, mivel eredetileg abból lett kitalálva maga a műköröm. Annak meg bírnia kell a strapát)

Mindkét anyag könnyen törik, ha nem jó szakember készíti.

Épített köröm általában a géllakk duplájába szokott kerülni, de mindenhol változó.

Egy műkörmös

2016. jún. 5. 11:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!:)

Bocsánat most látom, hogy azt irtam kozmetikus, hát ez gáz :D bocsánat tènyleg.

Megèrtettem! Koszonom meg egyszer. :)

2016. jún. 5. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
17%

Tisztazzuk elso valaszolo a mukormok nem 5500 tol kezdodnek attol meg h arra annyiert csinalja egy kormos mashol nem annyi

Itt peldaul a legolcsobb profi korom 3200 forint es muveszien csinalja tobb oklevele es tanfolyama van a kormosnek szoval... budapesti luxus arakat ne keverjuk a sima kisvarosi netan falusi arakkal de volt olyan kormom ami bun ronda volt es elkertek erte 7000 ft-ot

2016. okt. 30. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak azért jöttem ide válaszolni hátha még egy kísérletező kedvű körmös idetéved.😊 Szóval tegnap kíváncsiságból kipróbáltam - annak ellenére,hogy mindenhol szakmai fórumokon is leírják,hogy nem lehet - gél lakkal hosszabbítani / építeni. Jelentem lehet!😊
2018. márc. 4. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!