Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » KOZMETIKUSOK! Cukorgyantás...

KOZMETIKUSOK! Cukorgyantás segítséget kérnék. Gyantapapírral, hogyan?

Figyelt kérdés

Rendeltem az Alveolától Cukorgyanta Soft-ot illetve gyantapapírt is. Úgy használtam a lábszáramon, hogy mindig azt a részt borítottam be gyantával amit épp akkor gyantázok.

Ez jó, vagy az egész lábamat kell az elején befedni gyantával?

Valamint milyen vastagon legyen rajta a gyanta?

Gyantafelmelegítő készülék nélkül, hogy oldjam meg a gyanta felmelegítését? (Nem tudom mennyire szükséges)

2015. aug. 28. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon rossz élményem van, az otthoni gyantakészülék nélküli gyantázással kapcsolatban. Bár én nem cukorgyantát vettem, hanem "simát". Én mikróban melegítettem, elsőre nagyon meleg lett, vártam míg olyan tűrhető hőmérsékletűre hűl. Aztán mikor már csak langyoska volt, megint vissza a mikróba.

(Ezzel elszórakozgattam, és mint hozzá nem értő, teljesen megfeledkeztem arról, hogy mivel is fogom leszedni magamró a gyantát! :D)

2015. aug. 29. 16:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha azt a konzerv gyantát vetted akkor ahhoz nem kell papír. Nem is tudom lehet-e úgy használni, nekem szerintem úgy semmit nem ért. Cukorpasztához nem kell papír, teljesen más módszer kell hozzá mint a többi gyantához, videókból meg lehet tanulni. És ezt a gyantát nem kell melegíteni.
2015. aug. 29. 17:55
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, azóta sikerült, papírral is, mert a cukrogyanta soft-ot választottam :) (alveola)
2015. szept. 23. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!