Tényleg kevésbé fájdalmas a cukorgyantás szőrtelenítés mint a meleg/hideg gyantás csíkkal történő szőrtelenítés?
Tartósságra tényleg tovább tart a hatása??
És melyiket lehet hamarabb megcsinálni? Melyik gyorsabb?
Egyszer főztem cukorgyantát, rákentem a lábamra és nejlon zacskóval szedtem le, mert ahhoz erősebben hozzá ragadt mint a lábamhoz. Végül is így olyan lett, mint egy gyantacsík, csak a hordozó felületek azok ilyen kisebb átlátszó zacskók voltak, olyan amibe a zsemlét szokták csomagolni. A cukorgyantába sok ecetet kevertem és attól jól ragadt. A végén meg le kellett mosnom kádban a kezemet, lábamat, mert már ragadt mindenem tőle.
Egyébként mostanában a lábamról csipesszel szedem ki a szőrt. Megnézek egy filmet, közben elmolyolok vele. Ez még a cukorgyantánál is olcsóbb megoldás. De cukorgyantát is csak azért főztem, mert nem akartam pénzt kiadni a hideggyanta csíkra.
Nem fáj kevésbé és nem tart tovább a hatása.
Leggyorsabb szerintem a hideggyanta csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!