Melyik a jobb: a meleg vagy a hideg gyanta?
Mindenképpen meleg! A hideg semmit sem fog kiszedni, nem tapad meg kellően a szőrszálakon, csak maximum, mint egy cellux és ugyebár azzal nem sok mindent lehet kiszedni.:)
Persze a meleget sem úgy kell elképzelni, hogy tűzforró, sőt, pont ügyelni kell arra, hogy ne legyen forró, meg ne égesd Magad. Görgős gyantát ajánlok, mikróban melegíthető és nagyon egyszerű a használata. Szőrnövekedéssel megegyező irányban kened fel, szintén megegyező irányban simítod rá a textilcsíkot jó alaposan(ez is kapható a gyanta mellé rossmannban, dm-ben pl.) és ellentétes irányban rántod le. Fontos, hogy a bőrt megfeszítsd, mielőtt lerántod, mert másképp beleszakadhatnak a szőrszálak, véraláfutásos lesz. És szintén fontos, hogy lerántsd egy hirtelen mozdulattal!Nem kell finomkodni, megfogod az anyag alját és letéped!Minél határozottabb vagy, annál szebb a végeredmény!A maradék gyantát olajjal tudod leszedni, és a végén valami illatmentes,egyszerű krémmel hidratálj, lehet kapni gyantázás utáni gélt is, bár azt még nem próbáltam.
Sok sikert!:)
Meleg gyanta. De érdemes hozzá melegítőt venni. ( egy ilyen szett kb 4000ft) Én azután szereztem be egyet, hogy a mikrós módszerrel megégettem magam.
Nagyon gazdaságos is, mert a későbbiekben csak a patronra és gyantacsíkokra kell költeni (kb 500-500 ft mindkettő) És azzal akár az egész tested leszőrtelenítheted.
A hideget is próbáltam, nagyon csúnya lett az eredmény. Alig szedett le valamit és többnyire csak kipirosodott és ragadt tőle a lábam. Pluszba még drága is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!