Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Zselés/porcelán műköröm alatt...

Zselés/porcelán műköröm alatt nő a köröm?

Figyelt kérdés
Nagyon rövid körmeim vannak és szeretném ha alatta megnőne, és miután leszedetem már hosszú körmeim lennének. Köszi a válaszokat!

2016. júl. 6. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Már az előző kérdésedre is írtam, hogy igen nő. Én először hosszbítottam, hogy nőjön, aztán mikor megnőtt csak zselés körömlakkal festettem, ami megkeményedik, így nem tudod lerágni, nem pattogzik le, és csak 3 hét múlva kell cserélni, mert lenőtt.
2016. júl. 6. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Igen, de utána (még ha egy jó körmös is csinálja)elvékonyodik a körmöd.
2016. júl. 7. 09:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Jezusom, hagyjuk mar, hogy elvekonyodik a korom! Errol a butasagrol szokjatok le. Ha nincs szetreszelve nem vekonyodik el es kesz. A gel lakktol meg foleg nem fog, mert csak egy picit van megbufferolva, hogy matt legyen. De ha alapbol rossz a kormod minosege inkabb shellacoztass, ott meg bufferreles sincs :) kerd ezt a kormosodtol!
2016. júl. 10. 00:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A kerdesre valaszolva pedig, igen no. A koromre barmit raksz (lakk, gel lakk, zsele vagy porcelan) attol meg a kormod novekedese nem fog megallni. Gondolj bele, ha befested a hajad az attol meg no, a kormoddel ugyan ez a helyzet :)
2016. júl. 10. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!