Műkörmöt ha csak 1-2 hónapra csináltatom és leszedetem? (bővebb lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok:)
Elég rövid, rágott körmöm van és szeretnék rá műkörmöt, hogy megnőjön alatta. De nem szeretnék állandóra csak 1-2 alkalommal. Szerintetek így is lehet, utána simán leszedi és kész? Nem gyengül el a köröm?
Voltam egy ismerősömnél, aki csinál körmöket, de ő képtelen volt alá rakni sajnos a sablont, nem tudta megcsinálni. De most találtam egy rendes körmöst, aki nem csak hobbiból csinálgatja. Zseléset vagy porcelánt rak rá? A kettő között mi a különbség?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 6. 12:37
1/5 anonim válasza:
Én is rágom a körmöm és én úgy szoktam le, hogy először meeghosszabbítattam a körmeimet zselével, aztán csak a körmömre kente a zselét, úgy mint a körömlakkot, nem lett hosszabb csak az rákeményedett, így elérte, hogy ne rágjam. Fél év alatt kb leszoktam így róla. Most már akkor sem rágom, ha nincs rajta semmi.
2/5 anonim válasza:
annyi a kulonbseg hogy a porcelan erositi a kormot a zsele meg "gyengiti" elmeletileg,de nekem is volt es egyaltalan nem gyengult el a kormom. A korom gyengules attol fugg,hogy mennyire eros a kormod. De ha ragod akkor nem lehet valami eros,szoval szerintem porcelannal probalkozz, az lehet hogy helyre hozza. nekem is rovdvolt a kormom es zselet tetettem ra, 1 honap alatt szinte semmit nem nott a kormom. De probald meg hatha segit,de akkor porcelannal probalkozz!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem nő alatta? Én azt hittem a növekedés az nem áll le.
2016. júl. 6. 13:31
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem nagyon megnőtt alatta.
5/5 anonim válasza:
A második nettó butaságot ír...egyik anyag se erősíti, vagy gyengíti a körömlemezt. Azok csak rajta vannak. Természetesen a körmöd ugyanúgy nő alatta, de ha rágod a körmöd, nem 1-2 hónap lesz, mire helyrejön és szépen megnő a rágás után. Jó körmöshöz menj, aki nem reszeli szét a körmöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!