Mennyire vagyok kövér, fiúk? (kép)
Figyelt kérdés
Az ünnepek alatt még kövérebbre híztam, most ilyen vagyok:
Ez mennyire sok szerintetek?
Az a baj, nagyon falánk vagyok és nagyon nehezen fogom magam vissza az evésben.
16/L
2017. jan. 5. 16:25
21/26 anonim válasza:
A korodhoz nagyon kover vagy. Ha most igy nezel ki mi lesz kesobb??? Mert 20tol mar meg jobbam jonnek fel a kilok. En a helyedben rohamosan elkezdenek edzeni amig meg le lehet fogyni anelkul hogy majd a hasadat varrni kell mert a bor ugy meg nyulik
23/26 anonim válasza:
Szerintem is bar igy is gyönyörü vagy 16/f
24/26 anonim válasza:
bocsi hogy lányként írok de én is hasonló helyzetben voltam. Ha a kajával nem tudod visszafogni magad akkor esetleg próbálj meg valami egészségesebb de finom rágcsát keresni...nekem a kölesgolyó meg az almaszirom vált be...meg ha úgy döntesz hogy sportolsz akkor ne rögtön akarj maratont futni hanem lassan kezdj neki a sportnak és fokozatosan nehezíts...szerintem egyébként nem vagy annyira elhízva...csak tarts ki és meglátod hogy gyorsan változik az alakod :)
25/26 anonim válasza:
Nekem sok.Fogyj egy kicsit.Tornázz rendszeresen,ha már falánk vagy,és akkor nem kell annyira figyelni a kajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!