Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kövér egy lány a lenti számok alapján?
Volt már ilyen jellegű lány, aki megfogott, igen.
2017. jan. 2. 13:37
nehéz ilyen mércét állítani mert az izom többet nyom mint a háj és az pedig nagyon jól néz ki (bizonyos határig) meg hol gyűlik össze rajta stb stb de ha néznénk egy átlagot egy nagyon átlagot, remélem mindenki el tudja képzelni akkor nekem a magasság-110 (kg) a tökéletes magasság-100 (kg) is jól néz ki magasság-95 (kg) ig duci nekem ha ennél több számomra kövér szóval ha ezt a nagyon átlagot nézzük hogy semmi spéci nincs ilyen szempontból a lányon akkor nekem te nagyon kövér lennél, megbántani nem akarlak ez a véleményem.
muszáj kihangsúlyoznom hogy én a vékonyabb/sportos lányokat kedvelem és a súly és a magasság aránya csak egy nagyon kezdetleges képet tud adni sok minden más van ami befolyásolja az alakot.
2017. jan. 2. 13:45
3/17 A kérdező kommentje:
Itt van egy kép, hogy könnyebb legyen elképzelni:
[link]
ízlések és pofonok, de a többségnek ez már sok
2017. jan. 2. 14:02
5/17 Carmabell válasza:
Szerintem ez alkattól függ...ha csinosnak érzed magad így akkor engedd el a tobbi ember véleményét...Mindenesetre a kérdésedre válaszolva,kövér nem vagy de nagydarab az biztos.
2017. jan. 2. 14:03
En lany vagyok .. Szerintem picit fogyhatnal de ha szepen es ízlésesen tudsz felöltözni akk nincs baj (akkora).. 😉 tehat ez meg nem az undorito kategória.. 😉 vannak fiuk akik az ilyen lányokat szertik.. Ket kérdésem van. Próbáltál mar fogyni? Valamilyen betegség vagy hormon probléma miatt vagy ilyen? En például at ellenkezője vagyok nem birok hizni egy grammot se.. Valszeg orokoltm mert anyum is ilyen.. 170 cm vagyok 45 kilo... Most karácsonykor is csak ettem es ettem.. De ssemmi.. Pedig mar sokan meg jegyeztk h ur isten hogy tudsz ennyit enni? 😂😂 14/l
2017. jan. 2. 14:16
Duci, de nekem pont ez az ízlésem, ahogy sok más fiúnak is szóval nem kell aggódni :)
2017. jan. 2. 14:17
Nem a mérlegen levő számok határoznak meg minket embereket. A lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben, amennyiben nem így van, változtass, de ne azért, hogy másoknak tetszedj, hanem magad miatt. Egy fiúért sem érdemes átalakítani magad gyökeresen, én ezt nem is várnám el egy hölgytől sem például. Aki meg nem szeret olyannak, amilyen vagy, az sosem lesz megelégedve veled, egyre nagyobb változásokat követel majd tőled. Bárhogy nézel ki, valakinek ígyis gyönyörű leszel. Volt már, hogy megfogott hasonló alkatú lány, akinek gyönyörű szemei, mosolya volt, és emellett intelligens, humoros és határozott lány volt. Egy percig sem mutatta azt, hogy ne lenne megelégedve magával, de azért próbálta a legegészségesebb fogásokat választani, és tudtommal sportol is. Szóval csak legyen egy kis önbizalmad, és a fiúknak is fogsz tetszeni.
2017. jan. 2. 14:17
Szerintem nem kövér. Ha téged zavar, akkor tudsz rajta változtatni.
2017. jan. 2. 14:25
Segítettem már hasonló alkatú fiatal lánynak tapasztalatszerzésben,mert visszahúzódó volt...
27f
2017. jan. 2. 14:46
Kapcsolódó kérdések: