Lányok, Mi az amit először megnéztek egy pasin? Cipő, óra, izmok, szakáll esetleg? A szemüveg mennyire rontó tényező?
Lányok válaszát várom, nem srácokét :)
csak általánosságban kérdezem.
Én vékony srác vagyok, közepesen hosszú szakállal és szemüveggel.
10-es, jó kérdés!
De te is tudod hogy értettem... :D
Arc, testalkat, tartás.
Utána öltözet, nem a márkát nézem hanem a stílust, hogy mi mennyire illik, megfelelő-e a méret. A kiegészítők hidegen hagynak, csak akkor tűnnek fel ha nagyon csúnyák vagy szépek.
Izmok: többnyire csak a comb, fenék és kar érdekel. Nem elsődleges szempont, de ha szép és megfelelő ruhával (nem cicanadrágra, vagy izomtrikóra gondolok. Hanem pl egy jó szabású farmer, jól megválasztott ing) ki is van emelve akkor megnézem.
Borosta tetszik, szakáll nem igazán. Szemüveg előny amennyiben illik a választott keret a viselőjéhez. Az átlag testalkatot szeretem némi izomzattal.
Főként összességében. De arc azon belül is szem és kézfej(ápoltság, ha valaki ráhja pl a körmét az nekem kiábrándító, viszont ha hosszú piszkos körmei vannak az mèg inkább) magasság stílus vagy hogy szemüveges-e engem nem érdekel, hosszú haj és arcszőrzet pluszpont.
24/n
Az arcát elsősorban, szeretem, ha jóképű az illető, ha szép vastag szája van, szép mosolya, szeme. A szemüveg nem gáz, kifejezetten szexi is lehet. A szakáll nekem tetszik, mármint nyilván, akkor, ha tiszta meg minden :D de kifejezetten szakáll-párti vagyok.
Amúgy a cipőt szoktam még megnézni, de csak kíváncsiságból, nem szelekció okán :D
A szakáll szerintem gáz, csak néhány férfinak áll jól, csak a sok divatmajom rákapott, hátha ezzel tököt növesztenek. Inkább borosta.
Amúgy amit megnézek: arc, haj, szem, alkat.
Nekem kicsit másmilyen értelemben jön be egy szemüveges pasi.
Nem a tipikus izmos, magas kombó esetében vonz, azt inkább meghagyom a többi nőnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!