Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy már 4 évesen is ez volt a pasiideálom? 18/L
Köszönöm a hasznod választ. :)
Attól, hogy te még nem hallottál ilyen emberről, én tudom, hogy kiknek mondtam, hogy cejelmem, és voltam elolvadva mikor kaptam egy színezőt. És mai napig tőlük olvadok, ha mondjuk odajönnek csocsózni vagy bármi :)
Én óvoda óta a barna vagy szőke hajú, átlagos testalkatú, minimum 170-175 cm-es(mármint azokba, akik egy kicsit alacsonyabbak tőlem, most 183 vagyok) okos(!)lányokba voltam ,,szerelmes".
Ezek szerint Lukács Laci a te ideálod :D
Nekem az alacsony csajok jönnek be amióta az eszemet tudom (itt arra gondolok, hogy nállam alacsonyabb volt mindig kb 20-30 centivel) valamiért túl cukinak találtam őket :D
Vannak még "metálfej" csajok ahhhw a világ nem változik a Rock és a Metál örök!
"Amíg a Föld kerek mindig lesznek Rockerek, De mivel a Föld ovális jó lesz nekünk a Metál is"
20/F (akinek könnyet csaltál a szemébe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!