Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal koromban mindig is aa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal koromban mindig is aa idősebb nőkhöz vonzodtam. Most viszont igy 41 évesen a fiatal 18- 22 közöttiek jönnének be mért van ez?

Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
mindig az a gyümölcs édes, amit nehezen lehet megkapni
2016. nov. 22. 09:32
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Fordult a kocka.Mert akkor tapasztalatlan voltál,most viszont te adod tovább nekik.
2016. nov. 22. 09:32
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Kemény fába vágod a fejszéd kedves barátom.

Tapasztalatból beszélek.

A maradék hajad egy része kihullik,a többit meg saját magad fogod kitépni.

A te korodban,egy ilyen korosztály.Olyan mint ha két korban hozzád illő problémás nővel nyűglődnél egyszerre.

Én fiatalos,dinamikus,laza,kreatív,kedves,figyelmes,de adott esetben komoly és szigorú ember vagyok.

Gyorsan tudok integrálódni,bármilyen társaságról legyen szó.

Az életem nagy részét,hasonló korú fiatalok közt töltöm.

Igyekszem felvenni a tempójukat,szokásaikat,s próbálok a gondolkodásukhoz mérten viselkedni.

Mint már mondtam.Tapasztalatból beszélek.

Most nem fognék bele a példálózásba,mert annak se vége se hossza nem lenne.

Nyilván minden kapcsolat más.Az élethelyzetek,szituációk,mindig más megoldandó problémát fognak okozni.

Amit jó esetben meg tudsz oldani. De lesznek majd igen kellemetlen szituációk is,s ha ezen korosztály szélsőséges viselkedését beleszámolod.Mivel eléggé kiszámíthatatlanok,sokszor maguk se tudják mit akarnak.S mivel még tapasztalatlanok,egy élethelyzetet nem biztos hogy sikerül nekik "JÓL" megoldani.S ilyenkor egyik pillanatról a másikra.Önkéntelenül egy kisérleti alannyá válsz számukra. Ami után jönnek a bocsánat kérések,részükről az önostorozás,etc.Majd mintha ez teljesen természetes lenne.Átsiklanak a dolgokon.Neked meg ott marad az idegbaj.Egy nap meg majd rájössz,hogy az a néhány kellemes pillanat vajon megéri e az idegbajt?

44F

2016. nov. 22. 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert a friss húsra vágysz!!

Perverzkedünk ez a baj!

Saját korosztályoddal foglalkozz hagyd a fiatalokat ,azokhoz fiatal illik.

Am komolyra fordítva a szót azért van nálad ez mert a fiatalok nyitottabbak, vidámabbak ezalatt a 30 as nők komolyabbak és érettebbek !

Az ember mindig a párját keresi szingliként, gondolom te olyan vicces/humoros fazon lehetsz és jobban szeretnél ilyen csajt párodként.

Na ezért....

2016. nov. 22. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Mivel valószínűleg csak dugni akarsz velük, nem házasodni, nincs nagy rizikó!

!!!!GUMI!!!!

2016. nov. 26. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!