Fiatal férfiaknál szakáll és fekete szemüveg. Mi ez?
Ezt úgy hívják hogy divat. Ne akard megérteni és elfogadni, de mindég lesznek ilyen irányzatok, és az emberek követni fogják.
Szerintem ezek a hipsterek.
Mások pedig esetleg a te külsődről gondolják ugyanezt.
Én pedig azt gondolom, hogy ostoba az, aki mást a külseje alapján ítél meg. lehet, hogy a te gondolkodásod közelebb áll a majmokéhoz, mint az ő külsejük.
Egyébként te hol láttál szemüveges majmot?
#4.:
"Azért divat, mert az emberek rettentő birkák, és gyakorlatilag BÁRMIBŐL lehet divatot csinálni."
Önkritika?
Kossuth korában is divat volt a szakáll, most akkor ő is egy kis majom volt? Hidd el, senkit sem érdekel, hogy majomnak tartod őket, mert elég sok lánynak bejön a dolog.
Igazából, ha meglátnál az utcán, rám húznád az előítéleted, hogy egy kis majom vagyok, mert épp nagy a szakállam és vastag keretes, fekete szemüvegem van.
Divatból? Dehogy. Rossz a szemem, kell a szemüveg. Miért vastag és fekete keretes? Azért vastag, mert nehezebben törik el és biztonságosabb. Azért fekete, mert ez a kedvenc színem. Milyen legyen, rózsaszín?
A szakállam is nagy. És? Nem szeretek borotválkozni, mert nagyon gyerek képem lesz és 23 évesen elkérik a személyim, ha veszek egy sört. Pár ilyen alkalom után, unalmas ám. Nem is beszélve arról, hogy borotválkozás után, 1 hétig tiszta pattanás a képem.
Mi ebben az egyéniség? Semmi! :D Miért, ki mondta, hogy ettől lesz bárki is egyéni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!