Hogy lehet ez? Rgyszer csúnyának látom magam máskor meg nem?
Figyelt kérdés
Veletlen egy rövid videót csináltam magamról egy kép helyett. És az eredmény nagyon lesokkolt.persze tudom nem vagyok egy szépség, de hogye ennyire! Elkezdtem több rövid videót is csinálni az arcomrol mert nem akartam elhinni hogy valójában teljesen máshogy nézek ki es ilyen rondán!! De mindegyiken szörnyű volt. Már teljesen kiakadtam mert annyira megutáltam magam. Ez ment most olyan fél órán át, majd aztan hopp lett egy olyan ahol egeszen normálisan néztem ki. Azóta pedig az összes viszonylag jó. Persze nem szép, de legalább kevésbé ronda. De nem értem hiszen olyan negyed órája még en voltam a vilag legrondább embere! Hogy lehet ez? Egyik percről a másikra ilyen máshogy nézek ki videón? Pedig a fény es a pòz sem változott.2016. nov. 23. 22:08
1/4 anonim válasza:
Nagyon cuki vagy :) hidd el enis sokszor erzem ezt es ilyenkor tokre elmegy a kedvem, de ne aggodj valoszinuleg csak te gondolod igy, en is mindig ezert hisztizek a barataimnak, amikor en rondanak talalom magam egy videon vagy kepen, ok azt mondjak, hogy ez nem igaz es hogy szep vagyok. Szerintem mindenkivel elofordul, es mindenkirol lehet csinalni rossz felveteleket, ez igaz a sztarokra is. Nem kell mindig tokeletesnek lenni, inkabb fogadd el magad es orulj annak, hogy mas vagy. :)
2/4 anonim válasza:
Velem is szokott ilyen tortenni. Egyszer nezem magam hogy de jo no vagyok hu de jo az arcom szep az alakom utana masik pillanatban meg latom hogy jaj de ronda a fogam a hajam akkor nincs mellem fenekem nagy az orrom csunya a borom:D altalaban nekem akkor jon ez elo ha mas csinal rolam kepet es meg latom magamat vagy videot . tenyleg nem tudom eldonteni hogy nost szep vagyok vagy csunya nagyon erdekes helyzet neha amikor sminket veszek es meg latom magam a tukorben proba kozbem rosszul leszek:D na a lenyeg szerintem ezt mindenki ateli
3/4 anonim válasza:
:D Nekem is szokott ilyen lenni. Elmegyek a tükör előtt meglátom magam, mondom ki ez a jóképű fickó? Máskor meg van, hogy megkérdezem magamban, hogy hogy lehetek valaki ilyen szerencsétlen, ronda. xD A miértjére eddig én sem jöttem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!