Miért ézem magam még mindig nagyon csúnyának?
Figyelt kérdés
Kb.egy éve határoztam el hogy megváltozok.Valamennyire sikerült is,fogytam 10 kilót,új frizurám lett.Ezt az egészet azért csináltam mert piszkáltak,csúfoltak és ez nekem nagyon fájt.Most a napokban kaptam még egy beszólást hogy mennyire ronda vagyok.Nem tudom már mit csináljak... Én "belül" megpróbálok minnél jobb lenni nem csúfolni senkit de mindenki semmibe vesz.Egyedül vagyok és teljesen önbizalomhiányos is.Itt állok tanácstalanul nem tudom min változtassak. Szerintetek min tudok még változtatni ahhoz hogy valaki végre elfogadjon úgy ahogy vagyok?2016. jún. 25. 23:39
1/6 anonim válasza:
Semmin ne változtass mások beszólása miatt.
3/6 anonim válasza:
azt tudd, hogy soha nem fogsz 100 %ban megfelelni mindenkinek, mert az lehetetlen, es nem mellesleg teljesen felesleges is lenne!!! kit erdekel, mit mondanak. ok szebbek, jobbak okosabbak? biztos te is tudnal mondani a neked beszolonak valamit, pl hajas a teste, nagy az orra, csunya a foga, budos a szaja, bena a frizuraja, stb. gondolj arra, senki sem tokeletes. orulj, hogy meg van benned a valtoztatas kepessege, de ne idomulj be mindenkinek, mert nem leszel tole boldogabb.
4/6 anonim válasza:
Csak egy valaki legyen, akinek meg akarsz felelni, az pedig te magad legyél! ;)
(Jó, meg persze esetleg a családod :D)
Amúgy a legtöbben úgy próbálnak többek lenni, hogy másokat próbálnak "lealacsonyítani". Szerinted hogy érzi magát az, aki ilyet mond másnak? Mindenképpen kevesebbnek, rosszabbak, pont ezért csinálja. Kompenzál.
Személyes tapasztalat.
Sok sikert és csak bátran ;)
5/6 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok... ( de pont ugyan ebben )Szerintem nem kell az embereket olyan fontosnak tartanod sem a véleményüket inkább figyeld meg/ki őket találd meg a gyenge pontjukat és érezd magad jónak attól hogy te tudod az emberek gyengeségeit/ hibáit de mégsem vágod hozzájuk mert te külömb vagy náluk...
6/6 anonim válasza:
Engem az osztálytársaim piszkálnak egyfolytába...igen régen még értettem is mert duci és csúnyácska voltam viszont az osztályon kívül mindenki azt mondja hogy mennyire jól nézek ki..nem értem már nagyon ezt.jelenleg én is nagyon egyedül vagyok egyetlen barátom van ő is nagyon messze Hollandiában .ne változtass semmin legyél önmagad szard le ki mit gondol rólad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!