Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert van az h egyszer szepnek...

Miert van az h egyszer szepnek, maskor csunyanak erzem magam?

Figyelt kérdés
Es nem csak erzem hanem latom is. Neha visszagondolva nem is neztem olyan jol ki,megis szepnek ereztem magam,neha pedig jobban neztem ki megis csunyanak ereztem magam. Csaladi konfliktusok kihatassal lehetnek ra? Mert mostanaban van boven. Ugy ertem a lelkiallapotomra es abbol kifolyolag h hogyan erzekelem magam.

2015. aug. 10. 08:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a lelkiállapotod miatt van. Amikor jobban érzed magad, akkor pozitívabb vagy, magaddal is elégedettebb vagy. Ha gond van, akkor magadat is rosszabbnak látod.
2015. aug. 10. 09:13
 2/3 anonim ***** válasza:
#1-es jól fogta meg a probléma gyökerét. Ha többször akarod szépnek látni magadat, menj többet a napra. A tobozmirigy fény hiányában melatonint termel, ami rosszkedvűvé tesz, és akkor nem csak a világot, magadat is csúnyának találod. Vannak (fehérjékben gazdag) ételek, is, amelyeknek az emésztése során áteresztővé válik a bélfal, emésztetlen ételmaradék jut a véráramba, ami szintén rosszkedvet, lehangoltságot eredményez.
2015. aug. 11. 14:18
 3/3 anonim válasza:

Ezzel en is sokszor így vagyok es nem mindig a hangulatom miatt!

Persze ha valaki vidám akkor mások is szebbnek látják.... Nem hiszem h ennek lenne pontos oka.... De sokat befolyásol a hangulat úgyhogy légy sokszor boldog!

2015. okt. 1. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!