Hogyan tudnám szépnek vagy legalább nem csúnyának érezni magam?
kezdj el sportolni és máris kevesebb lehet a sulyod :)
hány éves vagy?
Jaj, gondolom, ez csak valami tini hiszti. Mondjuk nem alaptalan, tényleg nagyon rondák tudnak lenni a kamaszok; múltkor egy ilyen csoporttal utaztam a buszon, és belegondoltam, hogy nekem is ilyen ocsmány bőröm volt hajdanán. Arról nem is beszélve, hogy az ember össze-vissza nő, hol az orra, hol a füle nagyobb, és amikor a felsőtestedre és a fenekedre két különböző méretű ruha kellene, na hát annál nincs kétségbeejtőbb a világon. Azt azért érdemes tudni, hogy az erőteljes vihogás sem segít a dolgon, nem tereli el az emberek figyelmét.
Hogy mit tegyél ellene? Várj. Pár év, és elmúlik.
Ne foglalkozz azzal, amit mondanak. Légy magabiztos! Az osztályomba van egy lány, elég csúnya szegény, a viselkedései miatt utálja kb. mindenki, de őt sem zavarja. Senki nem szól be neki, ki áll magáért, és bár utálja az egész osztály, ő konkrétan leszarja. És a viselkedése alatt arra célzok, hogy nagyszájú.
Ettől független sok fiú haverja van, meg a suli nepszerubb embereivel van, akik szeretik.
Szóval itt tényleg a magabiztosságon van a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!