Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az aputest vagy a kigyúrt...

Az aputest vagy a kigyúrt test a dominánsabb a nőknek?

Figyelt kérdés
És persze miért?
2016. nov. 16. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a legtöbb nőnél a kettő közötti.De ha választani kell,akkor a kigyúrt testre szavazok,mert az a pasi valószínűleg jobb fizikai állapotban van.Elég kiábrándító,ha a pasid úgy liheg feletted az ágyban 2 perc után,mintha lefutotta volna a maratont.
2016. nov. 16. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

Minden kornak megvan a maga ideállja.

Szerintem elég h..lyén nézne ki, ha egy 50 pár éves olyan izmot akarna magának mint kb egy 20 éves srác. És az meg igénytelenségre utal, ha pl. egy 20 éves srác úgy el van hízva, mint mondjuk egy 60 éves idős bácsi.

2016. nov. 16. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:

nem a domináns a jó szó, amit ide kerestél.. de értem a kérdést. ahogy a többiek is mondják, nem mindegy, hogy egy 20-25 éves pasiról van szó vagy egy 50-esről. szerintem egy férfiben is legyen annyi igényesség, hogy figyel magára, főleg fiatalon. nem kell szétgyúrtnak lenni, de 25 évesen ne legyen már puhán hasa.. mivel én is figyelek magamra és nem vagyok kövér + nem vonzanak a 40 feletti férfiak, ezért én a sportos/izmosabb testre szavazok, de nem kell, hogy johnny bravová legyen felpumpálva.

a google pl. ezt is kidobta aputestnek:

[link]

na egy ilyenhez hozzá se érnék, az biztos. persze tuti vannak nők, akiknek ez is megfelel, de én kapok ennél jobbat is.

2016. nov. 17. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:
49%

Gyűlölöm a kocka hasat,egyszerűen csúnyának tartom és hülyeségnek.

Talán a kettő közöttit,mert azért azt sem szeretem,ha olyan a hasa a férfinak,mint egy mindenórás kismamának.

De a kis "sörhasat" kedvelem a legjobban.

Párom építőiparban dolgozik,naponta emelget nehéz dolgokat,persze kézzel.Neki is sörhasa van.Viszont a kollégája akinek kockás hasa van alig tudja megemelni a munkaanyagokat.

2016. nov. 17. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!