Hogyan viszonyulnátok egy széles csípőjű, súlyfelesleggel rendelkező de nem kifejezetten kövér lányhoz? (kép)
2016. nov. 10. 17:28
21/38 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó vagy , ne aggódj! :) De azért sportolj, már csak az egészséged miatt is.
22/38 anonim válasza:
tolnálak, mint a lopott biciklit!
23/38 anonim válasza:
Jó, akkor kísérletileg döntsük el, igazad van-e. Küldesz egy képet, én meg rácsapom az ajtót a kislábujjamra. Ekkor kép lesz, de nem leszek humoromnál, és be tudok számolni, melyik jobb. Na?
24/38 A kérdező kommentje:
Húha reménykedtem benne, hogy mára elfelejted de nem lett igazam :O :O mi lesz itt.... :D
2016. nov. 12. 00:30
25/38 anonim válasza:
Hát figyelj, nem muszáj, de akkor honnan fogod tudni, jó csaj vagy-e, és honnan fogja tudni a Tudományos Akadémia, hogy a humor vagy a meztelen fotó tesz boldogabbá?
26/38 A kérdező kommentje:
Tényleg... mi lesz akkor ha nem tudom, meg, hogy jó csaj vagyok-e és az Akadémiát is megfosztjuk egy ilyen fontos információtól. Mi lenne ha feltennék egy ruhás képet és az alapján döntenéd el?
2016. nov. 12. 11:33
28/38 anonim válasza:
Megpróbálhatom ruhás kép alapján is, de okos lány vagy, pontosan tudod, hogy ez nem egy teljesen megbízható megoldás.
29/38 A kérdező kommentje:
Kövér nem, max kicsit túlsúlyos de dolgozom rajta :)
2016. nov. 12. 12:52
30/38 A kérdező kommentje:
Akkor bele kell törődnöm, hogy nem fogom megtudni, hogy jó csaj vagyok-e...így jártam :D
2016. nov. 12. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!