Miért a csinos szót használják rám a legtöbbször és nem a szépet, amikor nem öltözködöm különösebben csinosan (farmer+pulcsi kombó), nem sminkelek, nem vagyok "kikészítve"? 23/L
Én értem mire gondolsz Kérdező. :) Jól nézel ki ennyit jelent. Biztos jó az alakod, még az fránya egyszerű farmer, póló is jól áll rajtad. :)
Különben sokkal egyszerűbb rávágni vkire, h csinos, és nem is gondolkozni rajta, h most szép vagy miért jó ránézni. :)
Örülj neki, h csinosnak tartanak. Engem meg mindig dekoratívnak jellemeznek, szted ez mennyivel jobb? :) Ne is filózz ilyenen, csinos vagy, ez a lényeg!!
Köszönöm az utolsó két válaszolónak is!:)
Egyébként én is arra jutottam, hogy valószínűleg csak ez jut először eszükbe, esetleg nem akarnak direktebb módon bókolni, a csinos meg sokkal általánosabb talán, mint a szép. Egyébként ne aggódj, a dekoratív szerintem ugyanaz, mint a csinos.:)
Csinos - jó alak
Szép - szép arc és haj
Gyönyörű - 2 az egyben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!