Miért a csinos szót használják rám a legtöbbször és nem a szépet, amikor nem öltözködöm különösebben csinosan (farmer+pulcsi kombó), nem sminkelek, nem vagyok "kikészítve"? 23/L
Muta meg hogy nézel ki! vannak nem kifejezetten szép nők, de aki igényes és ad magára az bizony könnyen felveszi a versenyt egy igazi szépséggel is. A szépség objektív dolog és az arc szimmetriáján múlik a dolog: minél kevésbé tér el az arcod két fele annál szebbnek látszol. Illetve számítanak még az arc arányai.
pl:
Nézd meg a csinos szó jelentését.
Az agyi kapacitásod pedig még nem érte el azt a szintet, ami képes azt befogadni, hogy a szépség relatív, az, hogy te pl. nem látod magad szépnek, attól még más tarthat téged annak, az, hogy te szigorúbb vagy magaddal, attól még másnak te csinos vagy!
Egyébként most mi a francért hümmögsz két szó közötti árnyalatnyi különbségen?
Látom jó sok felesleges szabadidőd van, ha ráérsz ilyen b..romságokon agyalni!
Értem, mire gondolsz 1. és 3. válaszoló, de épp erről beszéltem, hogy én egyáltalán nem öltözködöm ilyen csinosan, mint ezek a nők. Ha ilyen lenne a stílusom egyértelmű lenne, miért a csinos jelző, ezeknek viszont majdnem pont az ellentéte vagyok.
Ilyesmi ruhákat hordok:
[link] (a mintát leszámítva)
Szerintem:-)
Ha XXL-es férfi inget hordasz, bakanccsal stb--és nincs rajtad " vakolat" simán csinos lehetsz.Sőt!:-)
Bévülröl jön:-)
F/31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!