Ajándékba kaptam egy csinos tavaszi drapp dzsekit, ami a köldökömig ér. Még sosem hordtam ilyen rövid kabátot, manapság ez divat még? Mit vegyek fel alá? Csak farmerhez jó?
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 13:32
1/10 anonim válasza:
Tudnál linkelni valami hasonlót?
2/10 A kérdező kommentje:
igen! egy pillanat
2015. máj. 8. 13:41
3/10 anonim válasza:
Bármihez jó, szoknya, rövid nadrág, farmer, akármi más... érdemes hosszabb felsőkkel felvenni.
4/10 A kérdező kommentje:
ehhez hasonló, csak az enyémen nem fekete a gomb, meg hát másmilyen, de hasonló összhatásban. Csak ránézésre is jobb, meg márkában is jobb minőség, most azt nem írom le, ha nem gond, csak tudjátok, hogy nem ez az
2015. máj. 8. 13:44
5/10 A kérdező kommentje:
2015. máj. 8. 13:46
6/10 A kérdező kommentje:
hordanak még manapság ilyen dzsekiket?
mármint ilyen rövidet? a köldökömig ér. :)
2015. máj. 8. 13:47
7/10 anonim válasza:
Ezt szerintem bármihez fel lehet venni, ami hétköznapibb. Akár farmerhez, szoknyához, sőt még egybe ruhához is. :)
8/10 A kérdező kommentje:
farmerhez tudom csak elképzelni, de ha szoknyát is írjátok, akkor lehet kipróbálom
közben mennek a zöld kezek :)
2015. máj. 8. 13:50
9/10 anonim válasza:
szerintem annyira nem divat már az ilyen dzseki, de ha tetszik, hordd hosszabb felsőkkel
10/10 anonim válasza:
Szerintem halvány színekhez néz ki jól, esetleg pici arany/ezüst beütéssel, mondjuk világoskék farmer, fehér póló, ez meg egy-két arany/ezüst kiegészítő, de cipőt nem tudom milyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!